Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIH
Povratak na članak

Dodik odbija približavanje BiH NATO-u, Izetbegović tvrdi da stranci posreduju

Ranije ovoga mjeseca sporazum o uspostavi vlasti potpisali su čelnici nacionalnih stranaka Čović, Izetbegović i Dodik te su postavili rok od 30 dana. Točku sporazuma o NATO-u srpska i bošnjačka strana različito tumače.

Komentari 19

DU
Deleted user
11:42 15.08.2019.

Ovdje je jasno da Bošnjaci i Hrvati vuku na jednu a Srbi na drugu stranu. Već samo to da u Banjaluci glavni Trg nosi ime Trg krajine govori da Srbi i dalje imaju pretenzije na hrvatski teritorij.

VL
Avatar Uikančina
Uikančina
08:19 15.08.2019.

Ne daj se, Mile ! Nikakav NATO za vas Serbe ne smije biti prihvatljiv. Nisam mislio da ću to ikad napisati, no ovog puta navijam za vas. Dolje NATO, dolje EU !

VL
ZI
zip123
09:40 15.08.2019.

Dodo,znas dobro da se nikoga od vas nece pitati samo se drzis u centru pozornosti,zbog glasova.

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
22:54 14.08.2019.

Ne trošiti uzalud energiju ljuteći se na njihove laži i pokušaj izjednačavanja žrtve i agresora. Prihvatite da oni nikada nisu odustali od velikosrpske fašističke politike i ovo je samo jedna etapa gdje pokušavaju sanirati poraze i neuspjehe i nastaviti gdjee su stali. U ovoj etapi nastoje svim silama uvesti ruske vojne baze u BiH, na puškomet od Zagreba, sa "pogledom" na Knin i Jadransku obalu. Jedina realna brana takvoj politici je savezništvo Hrvata i Bosanaca i ulazak BiH u NATO i EU integracije. U tajnosti se naoružavaju dok svetosavska sekta odgaja nove generacije u mržnji, još krvoločnije od one prethodne iz 90tih. Pa vidite da na sve moguće načine pokušavaju zavaditi nas i Bosance, pri čemu im, na žalost pomaže i nekolicina tvrdolinijaških idiota sa hrvatske strane, ne videći šumu od drveta. Ne vjeruj Dodiku, Vučiću, šešelku, Dači pači, pingvinu Vulinu,Tomi grobaru...pogotovo kad ti darove nose. Srećom pa premijer Plenković kuži u čemu je "kvaka"...Mile će uskoro završiti u Moskvi, kao susjed Slobinom sinu, uskoro!

VL
Avatar mason
mason
07:08 15.08.2019.

Dodikov pradjed je dosao za repom turskog konja u BiH i on ce da presudi tko ce u NATO. I da se vrate u pradjedovinu Tursku opet bi bili u NATO u. Nek onda idu u Sibir , tamo Putler placa litar votke i snitu kruha na dan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.