Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stambeno zbrinjavanje
Povratak na članak

Dodijeljeni ključevi za 21 stan u Vukovaru

Riječ je o novoizgrađenom višestambenom objektu s 21 stambenom jedinicom, izgrađenom u okviru Nacionalnog programa stambenog zbrinjavanja na potpomognutim područjima za potrebe stambenog zbrinjavanja osoba s liste prvenstva Grada Vukovara, deficitarnih kadrova u Gradu Vukovaru te kadrova Ministarstva obrane RH

Komentari 5

Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:55 09.11.2019.

Da nije datuma čovjek bi pomislio da je članak iz SFRJ.

VL
Avatar rubinet
rubinet
10:20 10.11.2019.

Neka Hrvata u svom Vukovaru.

VL
Avatar Coldmachine
Coldmachine
01:51 10.11.2019.

Grad je ekonomski mrtav, i ovo je ocajnicki potez, ne znam tko je ocajniji vojnici zbog bijednih primanja koji su uvjetovano dosli ovamo, i koji su spali da na zalost dobijaju socijalne stanove, ili grad koji je njih doveo da s tom crkavicom odrze grad na umjetnom disanju, i pokusaj simuliranja zivota u ovom zamrlom gradu!

VL
BU
buzara
20:29 09.11.2019.

pa zar ovo nisu radile i komunjare pa nije bilo u redu???+

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
20:45 09.11.2019.

Bolje da prešute ovo umjesto što nam dižu kiselinu u želucu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.