Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Niže kamatne stope
Povratak na članak

Dodatno će subvencionirati stambene kredite za ostanak mladih obitelji

Izmjenama Zakona o subvencioniranju stambenih kredita omogućit će se dodatno subvencioniranje kredita za jednu godinu, u slučaju da podnositelj zahtjeva ili član njegovog kućanstva ima maloljetnu djecu.

Komentari 3

PH
Petarstijena-HR
15:39 18.04.2019.

To subvencioniranje stambenih kredita je dvosjekli mač, ono povećava cijene stambenih kredita i dovodi do rasta cijena stanova i nestašice na tržištu....To je totalni promašaj, ljude uvaljujete u dužničko robstvo, tako da ne mogu ići izvan granica RH u narednih 30.g...Uzeti stambeni kredit u RH je čisti promašaj...Bolje je biti u podstanarstvu i kroz 15 -20god. skupiti novac nego uzimati od banaka skupe kredite, a sigurnost poslova je nikakva..Samo 44% Njemaca ima vlastiti stan, tako da se ne moraju vezati za jedan grad ili jednu državu...

VL
LU
lukathereem
15:29 18.04.2019.

Svaka čast genijalne ideje, hrvatska treba više ovakvih mjera. Ovo je za Nobelovu nagradu iz područja financija i ekonomije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.