Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNAK AFERE FRANAK
Povratak na članak

Dobronić se kandidira za predsjednika Vrhovnog suda

Prema njegovoj prvostupanjskoj presudi svi su se CHF krediti trebali konvertirati u kunske, s početnom fiksnom kamatnom stopom.

Komentari 3

DU
Deleted user
10:03 31.07.2021.

g.dobronic je najbolji izbor za predsjednika vs ...bez njegove pravne razboritosti mnogi hrvati bi zbog tzv. franka bi bili u duznickom ropstvu i iselilo bi se jos 50 ak tisuca ljudi...

VL
LI
Lisa
10:42 02.08.2021.

najbolji izbor. zato i nema šanse

VL
MA
marioraos
23:14 06.08.2021.

Niti započelo nije a PLENKOŠENKOVI, već rade na eliminaciji...Da se razumijemo i ZOKI, je opak...u smislu ZLOUPORABE PRAVOSUDNOG APARATA, u obračune sa svima koji im interesno/SDP-eu i koalicijskim nekada HNS-om/stanu na put...No Plenky je nadmašio i samog , POL POTA:)!! Sve skupa :1+1=POLITIKA UPRAVLJA KOMPLETNIM PRAVOSUĐEM I ODLUKAMA SUDOVA I PROGONIMA I BILO ČIME što se tiče "KRIVOSUĐA" u HR...Samo male nebitne pričice se sude , "pošteno".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.