Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA POVRATKU IZ IZLASKA

VIDEO Huligani razbijali po korzu u Bjelovaru, mladići pomagali počistiti nered. Javio se i Hrebak

Foto: Bjelovar.live/Screenshot
16.07.2023.
u 08:24

Mladići su u ranim jutarnjim satima, nakon izlaska, preokretali novopostavljene žardinjere s cvijećem na nedavno obnovljenoj gradskoj šetnici

Društvenim mrežama ovih dana proširila se snimka policijske akcije u Bjelovaru, i to nakon što su zasad nepoznati huligani napravili nered na novouređenom korzu u Bjelovaru.  Čitateljica Bjelovara.live snimila je grupicu mladića kako pod budnim okom policajaca čisti nered ispred zgrade gimnazije u Ulici Matice hrvatske u Bjelovaru.

Naime, mladići su u ranim jutarnjim satima, nakon izlaska, preokretali novopostavljene žardinjere s cvijećem na nedavno obnovljenoj gradskoj šetnici, a netko je odlučio zbog toga pozvati policiju.

Službenici su stigli vrlo brzo, a iako se isprva mislilo kako su mladići za kaznu morali pomesti i urediti područje koje su ranije oštetili, dok su ih policajci nadgledali, jedan od mladića naknadno se javio te za Večernji list te ispričao kako su oni zapravo samo pomagali policajcima, dok je nered napravio netko drugi. 

Policijske službenike pohvalio je i gradonačelnik Dario Hrebak koji je snimku podijelio na svom Facebook profilu, misleći također kako su natjerali mladiće da počiste svoj nered. Otkrio je i kako će krajem godine na cijelom korzu biti postavljene kamere koje bi trebale odvratiti od takvog ponašanja.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 22

PR
pravednik2
08:51 16.07.2023.

Konačno! Bravo za policajce.

DU
Deleted user
08:49 16.07.2023.

Ne brinite....javiti će se krivobranoteljica za djecu i optužiti policajce za zlostavljanje ili možda netko od roditelja od tih mladića i tvrditi "moje dijete je najbolje na svijetu"......društvo se srozalo na niske grane......Mup-u za ovo 👍

CR
Cromis
09:52 16.07.2023.

Poruka MUP-u ostalim dijelovima Hrvatske... ugledate se na Bjelovar !!👌

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije