Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONZULTACIJE

Dobivaju zajednički termin: Milanović i Karamarko u ponedjeljak kod predsjednice Grabar-Kitarović

Zagreb, 07.12.2015 - Zajednički sastanak nakon neuspjelog pokušaja konstituiranja Hrvatskog sabora, Most nezavisnih lista pozvao je Ëelnike HDZ-ove Domoljubne koalicije i SDP-ove koalicije Hrvatska raste. Na fotografiji Zoran Milanović i Tomislav Karamark
Foto: HINA/ Daniel KASAP/ dk
1/6
08.12.2015.
u 14:07

Zanimljivo je da će Most i svi ostali koji sudjeluju u konzultacijama po planu biti kod predsjednice primljeni u utorak, kao što je bilo i planirano

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak "prilagođava" i tijek konzultacija o mandataru Vlade razvoju događaja. 

Tako će za ponedjeljak pozvati u zajednički termin predstavnike Domoljubne koalicije i koalicije Hrvatska raste za koje se očekuje da će ih, kao i dosad, predvoditi predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

Zanimljivo je da će Most i svi ostali koji sudjeluju u konzultacijama po planu biti kod predsjednice primljeni u utorak, kao što je bilo i planirano.

Može se zaključiti da predsjednica želi iz prve ruke saznati kolike su mogućnosti pregovora, dogovora, a možda i koaliranja između dvije najveće koalicije.

>> Most i Domoljubna koalicija sutra se sastaju u Šibeniku

>> HNS prvi odbio Petrova: Ne želimo funkcionirati u jednopartijskom sustavu

Komentara 47

DU
Deleted user
14:44 08.12.2015.

Na poslu...nebitnom u usporedbi s državničkim poslovima, znao sam i progledati kroz prste tipovima kao što je Milanović, ali na mjestu Karamarka (nakon svih milanovićevih eskapada) Nikad, ali baš nikada mu ne bi pružio ruku!!!! Ali zato ja valjda i nisam političar. Meni je "duša na vrh jezika"

BA
barbaizamerike
14:18 08.12.2015.

novi izbori

PR
Proljeće1971
14:55 08.12.2015.

Zoka bi konstituirao sabor da spriječi Kolindu u raspisivanju novi izbora i on bi htio biti doživotno tehnički presjednik vlade. Sam je to rekao da može tako 4.g , pa šta on misli da je narod veslo siso. Stvarno molioo bi ovim putem njegovog psihijatra da mu promjeni terapiju ova mu ne štima nije mu dobro od ove terapije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije