Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova nagrada

Dobitnik Hyundaija i20: Sretan sam, kao da sanjam

Dobitnik automobila
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/2
10.11.2018.
u 12:15

Stjepanu Žanecu ključeve je uručila članica marketinškog tima Večernjeg lista Mia Matijević

Kad je Stjepan Žanec iz Belog Manastira saznao da je upravo on dobitnik nagradne igre Večernjeg lista i da je automobil Hyundai i20 baš njegov nije mogao vjerovati svojim očima, a ni ušima.

– Vidio sam svoje ime u novinama, ali nisam mogao vjerovati da se radi baš o meni, dok me nisu telefonski kontaktirali. Imao sam osjećaj kao da sanjam – izjavio je veselo raspoložen Žanec, netom nakon što je konačno u ruke dobio ključeve svog novog metalnog ljubimca. Večernjakov dobitnik vjeran je čitatelj još od devedesetih godina i redovno igra nagradne igre skupljanja kupona, ali da mu je ovaj auto ipak prvi dobitak.

Inače vozi staru Opel Corsu, pa je komentirao da je za njega ovaj novi automobil došao u najbolje moguće vrijeme.

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL

– Auto mi je već dotrajao, a novi Hyundai odlično će poslužiti – rekao je Žanec, Hyundai i20, inače, izdržljiv je i robustan gradski je automobil velikih dimenzija. Troši nešto manje od pet litara na 100 kilometara, može doseći brzinu od 170 kilometara na sat, a “od nule do stotke” dolazi u samo 13 sekundi.

– Želim čestitati gospodinu u ime cijelog tima Hyundai Hrvatske. Vjerujemo kako će mu naš urbani mali gradski auto, Hyundai i20, uz sigurnost u prometu, pružiti i nezaboravne obiteljske trenutke – poručuju iz Hyundaija.

Podsjetimo, novi Hyundai čitatelji su mogli osvojiti skupljanjem kupona koji su u Večernjem listu izlazili od 19. do 28. listopada, a dobitnik je izvučen 6. studenog.

Komentara 7

DH
dalibor.hren
12:16 10.11.2018.

Slikao se s Miom, autom i ključevima, a kući otišao tramvajem!

ŠT
ŠtoReći
16:25 10.11.2018.

dalibor, točno, nađu nekog dajuu mu nešto sitno napišu njegovo ime i kao on dobio nagradu

Avatar maxist
maxist
15:42 10.11.2018.

Većina "nagradnih igara" je u biti mutljavina...ilegalno, tajno, bez javne objave ....ukratko -mulj III ....objava u lokalnom kvartovskom biltenu -nije -javno !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije