Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pojačanje u stranci
Povratak na članak

Dobio otkaz zbog plakata generala pa se učlanio u HČSP

Mihajlović je kako bi prehranio obitelj radio svakojake poslove, od krečenja stanova do poslova transportnoga radnika, ali nije se htio pokoriti neokomunistima, piše HČSP u priopćenju

Komentari 24

Avatar comparator
comparator
11:43 11.03.2013.

Ovo je tipični primjer ponašanja prema onima koji svoju zemlju vole na nesebičan i otvoren ljudski način . Državni aparat što se ubraja i školstvo prepun je politički nesklonih kadrova koji će svaki takav čin domoljublja prikazati neprikladnim .Zar ljubav prema domovini nije vrlina ?

VL
GA
gazdazg
11:26 10.03.2013.

Jadan čovijek , di mi živimo strašno ! Neka ti sa srećom ljudino !

VL
BO
booloo
11:29 10.03.2013.

moj glas ima.

VL
Avatar kerZagreb
kerZagreb
11:32 10.03.2013.

??

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
11:35 10.03.2013.

Možda...., ma vjerojatno čovjek i nije loš, ali je rano istrčal pred rudo. On kao prosvjetni radnik bi i te kako trebal znati što se smije u školi, a što ne smije. Doma može kak' hoće..

VL
LO
Louie
11:46 10.03.2013.

A sta i danas se hrvati boje reci da su hrvati. I nesmiju se ponositi sa svojim generalima koji su nam izborili nasu lijepu Hrvatsku. Hrvati reba da se srame za politicare a ponose sa generalima i braniteljima. Kako sve ide ovi danasnji politicari ce nam unistiti Hrvatsku do kraja. Sramotno i zalosno.

VL
OG
Oger
11:54 10.03.2013.

A zasto pise da je Mihajlovic profesor? Pa on je ucitelj/ nastavnik, ali ni u kom slucaju profesor.

VL
JA
Jaximus
12:17 10.03.2013.

Što nije u međuvremenu bio u HSP Dr. Ante Starčević, a prije toga u HSP-u?

VL
Avatar komentatorx
komentatorx
12:17 10.03.2013.

Gospodin Mihajlović se cijelo vrijeme predstavlja žrtvom i na generalima pokušava dobiti političke bodove. Istina je da je dotični gospodin odradio svoj mandat ravnatelja i da mu vijeće nije dodjelilo novi već je na tu dužnost izabrana druga kolegica. Kako se nije mogao s time pomiriti počeo je manipulirati sa svojim slučajem zajedno sa nekim minornim strančicama i izmišljati kako je doživio psihički slom, da se liječio itd. Poznato je kakvim su se lažima i manipulacijama spremni služiti ekstremni desničari. Da nebi bilo zabune i sam sam sudionik Domovinskog rata od prvog dana, logoraš i u obitelji imam poginulih i zatočenih.

VL
Avatar komentatorx
komentatorx
12:20 10.03.2013.

Da budem jasan, nemam ništa protiv što je stavio plakate naših junaka na oglasnu ploču. Ali nemože netko samo zbog toga biti nedodirljiv. Lukavo je pokušao izigrati izbor novog ravnatelja/ice.

VL
DA
DAXMAN
12:30 10.03.2013.

Ako i dođe do reizbora i dođe nova osoba za ravnatelja ustanove, to ne znači da se nastavnik (bilo učitelj ili profesor) onda izbaci na ulicu i da mu se iz političkih razloga daje otkaz u ovom slučaju sasvim apsurdno i neopravdano ako se radi o plakatima genaerala za koje je kasnije utvrđeno na sudu da su nevini i oslobođeni. Trebao bi tužiti školu i zatražiti sve zaostatke plaće s kamatama koje je izgubio nakon što je dobio otkaz i povratak na učiteljsku dužnost da predaje učenicima za ono što je kvalificiran.

VL
Avatar komentatorx
komentatorx
12:35 10.03.2013.

gustirna dopusti da i ja kao obrazovani branitelj imam pravo na svoje mišljenje,koje se uvelike razlikuje od tvojega. Veliki sam domoljub,nebi vjerovao, jel da, ali ovo što je Mihajlović napravio je već toliko puta u ovih 20-ak godina prikazano uu teatru apsurda u režiji kradezea. Busajmo se u junačka, katolička prsa a kraduckajmo tu malo, tamo malo više itd. Gade mi se ljudi koji sve svoje kvalitete temelje na nacionalnom a nacionalno doživljavaju isključivo kao osobno vlasništvo.

VL
DU
Deleted user
12:44 10.03.2013.

Jako je zalosno da zbog vlastitih ambicija gore navedena osoba koristi i iskoristava tuznu sudbinu nasih generala. Gore navedenom nastavniku je istekao mandat u trajanju od 4 godine kao ravnatelju u navedenoj osmogodisnjoj skoli i to sto mu se mandat nije produzio nema apsolutno nikakve veze sa postupkom plakatiranja slika generala u navedenoj skoli. Naime gospodinu Mihajlovicu ovo je trebao biti cak treci mandat u toj skoli, a vec u prethodnim izborima prosao je samo sa jednim glasom vise, jer ga radna zajednica kao takvoga nije zeljela kao ravnatelja te skole. Otuzno je i otrcano da se tako jedan samozvani intelektualac poziva na tudu muku i jad. Jer dok su generali osam godina robovali u Haagu, gospodin Mihajlovic je ravnateljavao u skoli. Kako se ophodio sa svojim kolegama o tome bi se dalo pricati. To je jedini razlog zasto je postao nepozeljan.

VL
DU
Deleted user
13:50 10.03.2013.

nevjerni_vjernik Nevidim smisao i poantu u Vasem preskakivanju teme s jedne na drugu. Vidim da ste jako dobro upoznati cinjenicama, kako jedng tako i drugog subjekta ovoga razgovora. Kad ste se vec tako pravednicki dotakli kredita brata gospodina Milanovica, a stojicki branite postenje i cast gospodina Mihajlovica, kako to da niste upoznati sa cinjenicom, da je Vas sticenik ovoga razgovora, dokopavsi se Zagreba pograbio prvo gradski stan, nedugo iza toga prigrabio sebi pravo na kupnju POS-ovog stana po priveligiranim cijenama i uvjetima i pritom do dana danasnjega koristi pravo koristenja prvo ugrabljenog gradskog stana. Pa kad vec spominjete megalomanstine politicara, onda bi barem bilo posteno da u Vasim navodima imate za sve iste kriterije, kako za one koje simpatizirate tako i za one koje malo manje simpatizirate. Postenje je uvijek ista rijec i pise se uvijek istim slovima.

VL
Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
14:08 10.03.2013.

.03.2013. u 13:50h velebit15 je napisao/la: ----------------------------------------------------------------- Kakve veze ima sada stan i POS s otkazom na radnom mjestu radi........evidentno je ...slika gotovine i markača.I kako možemo u ustu ravan stavljati nekoga tko je premijer i nekoga tko je ravnatelj osnovne škole.Ovdje se ukazuje na explicitnu nepravdu i "igru moći" od nekoga tko bi trebao predstavljati,braniti,zagovarati,brinuti ako treba ....za sve građanje ove države......a ne samo za poliztičke poslušnike i podobnike......Milanović je pobornik titine "demokracije" ....a on je o njoj govorio......demokracija može,ali ne za klasne neprijatelje.

VL
MA
matador007
14:28 10.03.2013.

Generali se danas malo previše svojataju,a svi se sada takmiče u tome tko će im iskazati veću počast. Svaka čast ovom čovjeku,znao je u što vjeruje,a ne ko ovi danas-nekada su njihove slike bacali u podrume,a danas ih zovu na sve stane da im dijele priznjanja.Jadno i jeftino!

VL
Avatar delminium
delminium
15:41 10.03.2013.

čestitke hčsp-u na pojačanju - ovakvi i trebaju na vlast jer hrvatsku vole više od svog života .

VL
MO
MojeKorisnickoIme
15:53 10.03.2013.

Kao što crkvi nije mjesto u školi tako nije ni generalima...osim u knjigama!

VL
AU
autoritet
16:13 10.03.2013.

Sve stranke za Hrvate moraju se ujediniti protiv Kukuruku pošasti

VL
PR
protuudar
16:38 10.03.2013.

Samo HRVATSKA !

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.