Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio priznanje
Povratak na članak

Dobio orden SPC-a za spas knjiga pakračke eparhije

Patrijarh 
Irinej uručio mu je najviše priznanje Srpske pravoslavne crkve. Kulturno blago Hiti je pronašao u razrušenoj crkvi u Pakracu te ga zaštitio i organizirao njegov prijevoz na sigurno u zagrebački NSB

Komentari 3

DU
Deleted user
20:58 25.02.2013.

bravo,bravo mi moramo biti svijetli primjerak

VL
OB
-obrisani-
08:02 26.02.2013.

Svaka cast! Da je vise ovakvih primera bilo sa obe strane, mogli smo iako smo ratovali, barem da sacuvamo obraz.em da sacuvamo obraz.

VL
MI
milan1
22:59 26.02.2013.

Apotekar koliki je tvoj IQ? Da li je on uopće mjerljiv? Ak od sebe nerca delaš, zakaj to probavaš od drugih delati? Vidiš kaj sem te se pital, buš nekaj mudroga odgovoril? Ili, kak se od tebe i šika. No, odi do kraja, napiši kaj znaš. Pozdravlam se pametne ljude dobrega srca i mudre glave. Apotekar, ti tu ne spadaš.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.