Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRAVOMOĆNO

Dobio godinu dana za silovanje

zatvor
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
10.07.2019.
u 13:59

Nakon što ju je silovao, prema optužnici joj je i zaprijetio

L.S. (inicijale navodimo zbog zaštite žrtve, op.a.) na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na godinu dana zatvora zbog silovanja. Istom presudom protiv njega je odbijena optužba da je prijetio ženi koju je silovao.

Prema optužnici, silovanje se dogodilo 5. lipnja 2017. u stanu u kojem je L.S. živio sa svojom tadašnjom partnericom. Napao ju je dok je ona čitala neke dokumente. Rukom ju je uhvatio za vrat, počeo ju je na silu ljubiti te je legao na nju.

Nije se obazirao na njezine povike da prestane te pokušaje da ga odgurne. Nakon što ju je silovao, prema optužnici joj je i zaprijetio.

– Ovo je zadnji put. Moj i tvoj život ovdje završava, a ako ne ostaneš sa mnom ubit ću sebe i tebe. Pritom joj je, navodilo se u optužnici, stavio i nož pod vrat. U odnosu na taj dio  donesena je odbijajuća presuda. 

Ključne riječi

Komentara 4

MO
modovisisajteMaraschino
14:03 10.07.2019.

Pravomoćno 3 mjeseca.... E državi, Sudstvo je temelj svake države a kod nas je trulo da smrdi

RE
Rex
16:38 10.07.2019.

Čuj to .......ubit cu sebe pa tebe....čudan redosljed

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
14:53 10.07.2019.

Šteta što se nije zaljubio u sutkinju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije