Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Dobar posao najmanje popularnog političara u Hrvatskoj

Ovi izbori u vrhu HDZ-a bili zapisani kao prvi dio akcije u "tri čina", koji bi trebao rezultirati povratkom u izvršnu vlast. Od preuzimanja stranke prije točno 2 godine Tomislav Karamarko je vladajuću koaliciju potukao lani na euroizborima, sačuvao dominaciju na lokalnima, i sad ponovio uspjeh na izborima za Europarlament

Komentari 8

MI
Mirnadob
13:18 26.05.2014.

Ne treba "sve" vjerovat anketama,narod misli drugacije kad dodje vrijeme,a nadam se da ce tako bit i na predsjednickim izborima,da ce od popularnog Josipovica postat,NE popularan Josipovic. jer on "puse" u istu tikvu sa Milanovicem i Pupovcem,koji (zaustavlja drzavu) da NE delozira njegove pravoslavce.

VL
Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
12:50 26.05.2014.

Prema Crobarometru, SDP ima 20,3 posto a HDZ - 20,4 posto. Portal PollWatch procjenjuje pak da će Kukuriku koalicija pobijediti na eurizborima s 41 posto glasova i dobiti ukupno šest mjesta u Europskom parlamentu. Prema procjeni ovog portala HDZ ćea HDZ će osvojiti 34 posto glasova i četiri mjesta, a još jedno mjesto osvojit će Hrvatski laburisti s 8 posto glasova.

VL
SV
sveznamdrugi
13:06 26.05.2014.

tiha voda brege dere

VL
SE
sestrićna
12:40 26.05.2014.

karamarko je nepopularan samo za partijske biltene..što ga više pljuju to je popularniji..njima je jaca bila popularna samo zato jer su je stipe i ivo ugurali u hdz da ga rasturi..dokaz je i činjenica da nju nitko nije pitao za bilo kakvu odgovornost mada je bila desna ruka od dr ive..drugarica je izvršila svoj zadatak i to je to...

VL
CR
CroHR123
13:54 26.05.2014.

Previše se nakon ovih izbora priča o HDZ-u, a vrlo malo o pravim pobjednicima ovih izbora - HSP AS-u i HSS-u. HDZ očito ne uspijeva privući nove birače i uspjeh mogu najviše zahvaliti Ruži i Marijani Petir, a rezultat Saveza je solidan, iako je trebao biti bolji. Na kraju desnije opcije nisu uspjele doći ni do 50%, što je vrlo zabrinjavajuće. Hrvatska je u rasulu, a SDP uspije dobiti 5 mandata i skoro 40% glasova + Laburisti i Forum još 5%?! To najviše možemo zahvaliti onima koji misle da su jako pametni kada ne izađu na izbore i da su "poslali poruku". Kako da ne, jadni političari ne znaju što će od takvih poruka, pogotovo kada im takvi osiguravaju ostanak u foteljama i to da ništa ne moraju mijenjati. Nadam se da će HDZ i HDSSB ubuduće biti aktivnija oporba i osigurati da ovaj udio Saveza i HDZ-ove koalicije ode barem na 55%. Za početak neka počnu surađivati, umjesto napada jednih na druge, čime samo pogoduju ovima na vlasti.

VL
NA
Nadalinaaa
11:01 27.05.2014.

Mediji i plaćene ankete su režimska laka konjica koja si utvara da će promijenit svijest i afinitete građana. I svaki put na pravom testu dožive fijasko. Te anketarske kuće i "slobodni mediji" postali su pravo ruglo tobožnje demokracije, isto kaoo i "neutralni" Gong koji se otvoreno svrstava uz jednu opciju. Čista lakrdija!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.