Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dalić:
Povratak na članak

Dobar je trenutak za pokretanje postupka pristupanja eurozoni

Dodala je i da je ulazak Hrvatske u eurozonu jedna od obveza koju smo preuzeli prilikom pristupanja u Europsku uniju ali i da je Hrvatska zemlja čija je struktura financijskog sustava čini izvrsnim kandidatom za euro područje.

Komentari 3

DU
Deleted user
09:56 11.10.2017.

Gospodjoo dalic na osnovu kojeg i cijeg zaloga je ramljak i vi dobili kredit id 500 milijuna eura za produzenje agonije agrokora

VL
DU
Deleted user
10:01 11.10.2017.

Vi ste idealni za prodavanje magle prisilna nagodba je poznata jos iz socijalizma e bas ste itkrili toplu vodu za rjesenje poslivanja agrokora evo mog prijedloga za rjesenje poslovanja agrokor nacionalizirajte i vodite ga vi marici ramljak maleticka a ljudskeke resurse plenki osiguranje krsticevic i agrokor ce biti najajaca kompanija u eu utopiji

VL
DU
Deleted user
11:02 11.10.2017.

Ulaskom u Euro i Šengen zonu najviše će profitirati Turizam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.