Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Do sada 65 šefova država potvrdilo dolazak na klimatsku konferenciju

Bijela kuća zasad tvrdi da će Barack Obama na najveći ovogodišnji politički događaj doći usput, na putu po Nobelovu nagradu u Oslu. Ipak, svoj dolazak najavio je i kineski premijer Jiabao te će se sve karte staviti na stol tek u Kopenhagenu.

Komentari 3

MM
Mladen Miletić
13:17 26.11.2009.

Do sada 65 šefova država potvrdilo dolazak na klimatsku konferenciju.. Pijača klopa put hotel avin smještaj i debeli đeparac plačen o dbrijene glupe raje a oni neka malo profilozofiraju....

VL
OB
-obrisani-
18:35 26.11.2009.

Najlakše je biti lojalni građanin koji sluša što mu se kaže.CO2 i klima nemaju nikakve zajedničke veze.Klima na Zemlji se mijenja isključivo zbog aktivnosti Sunca.Sve drugačije priče oko toga su bolji ili gori paravan za pljačku ionako siromašnog svijeta.

VL
VU
Vukovar91
13:28 26.11.2009.

SCENARIO I da bi od sutra zaustavili 100% sve zagadjivace zraka u citavom svijetu-SVE !! Sto bi se onda desilo? Mislite li da bi se taj negativni proces u prirodi zaustavio..ne..taj vlak unistenja bi sporije vozio ali jos uvije ka ka cilju stetnog i negativnog klimatskog i ekoloskog procesa. Zaustaviti je nemoguce je smo toliko unistili nas okolis da je to za plakati--ni tih suza necemo vise imati !!!! I MI PRICAMO O CIVILIZACIJI ???? prof.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.