Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnateljica šogorica HNS-ova dogradonačelnika Siska
Povratak na članak

Do položaja promjenom člana Vijeća između dva natječaja

Imam 30 godina iskustva. Mirno spavam i savjest mi je čista, kaže nova ravnateljica vrtića Sisak Stari, Nataša Andučić

Komentari 4

19
1995josip
21:51 21.02.2014.

Mesić je bio u svatovima kod županice i blizak je županici ! Mesićev sponzor i kum posrnuli tajkun Žužić koji je trenutno u zatvoru zbog niza kriminala ! Žužić je prije dvije godine kupio županijsku firmu Ceste Sisak i toisak i to pod nekim mutnim okolnostima , koje nadam se budu DORH I USKOK riješili na zadovoljstvo radnika Cesta Sisak . Dok je pokojni Brodarac bio župan radnici Cesta Sisak su imali do 7000 kuna osobni dohodak a sada imaju oko 2500 kuna i još im žele smanjiti 50% ! Dali je to bila uspješna privatizacija u režiji bogate županice ing . prometa vodeni smjer a diploma malo ?? Marine Lovrić Merzel ??????? Ako nas građane Siska ne uništi poplava budu ovi nesposobni i bahati sdp političari ...

VL
BA
baniček
13:49 21.02.2014.

koji natječaj za zapošljavanje u javnim i državnim poduzećima u zadnjih 20 godina je bio pošten? NI JEDAN. I u ovom slučaju je sve po zakonu koliko i nabava silnih automobila za potrebe Vlade RH.

VL
SA
sadmeimasadmenema
22:01 23.02.2014.

Najveći zlotvori grada Siska su sisački šef DORHA koji je u dosluhu sa lokalnim i regionalčnim kriminalcima i zataškava rezultate policijskih očevida te Sud u Sisku koji razvalači predmete i pušta lopine u zastaru. Dokaz tome je sve veći brojći broj predmeta koji se izuzima iz njihove nadležnosti i predaje drugim sudovima u RH. Država treba uhapsiti državnog tužioca u Sisku i predsjednika suda! To su korumpirane lopine a ne nosioci jednog od stupova vlasti.

VL
NI
nikolicaprikolica
13:02 22.02.2014.

I što sad?! Neka se nose s time kao i mi obični građani kada idemo na natječaje gdje isti ti ljudi zapošljavaju svoje neke... i nemamo stranicu u novinama. Koga briga. Sto baba kilavo dijete.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.