Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život u Zubićima
Povratak na članak

Do kada će to tako? Dosta nam je čekanja, želimo konačno asfalt

Zubići su dio mjesta Dukovec u Općini Sveti Križ Začretje, a riječ je o stanovnicima od kućnog broja 73 do 80 koji godinama mole za pravu cestu

Komentari 4

RB
Rastu Brojke
12:21 02.02.2011.

\"...ako neće dobiti asfalt već ove, sigurno će sljedeće godine...\" -> znači, ove sigurno neće, dogodine vrlo vjerojatno isto kao i ove, a za 3 godine cemo dati izjavu na početku rečenice. Politika, kaj ćeš...

VL
DU
Deleted user
20:50 02.02.2011.

2011, nema asfalta. Vode i struje valjda imaju plin će valjda 2020, adsl 2035, komunalne vode 2045, naknada za zbrinjavanje otpada 2055. Jedino što pretpostavljam da je crkva tamo, od 16 stoljeća bar 4 puta u međuvremenu obnovljena. Pa onda lijepo molit boga da amortizeri izdrže, jer On je tako htio.

VL
CR
crocro
17:19 04.02.2011.

Zagorje je jedno od najljepših kutaka naše lijepe domovine. Svakih 3 - 4 dana redovito se prebacujem na vijesti iz Hrvatskog Zagorja i kada god dođem uvijek vidim da postoji nepravda. Kao i ovo sada što čitam, o dijelu neasfaltiranee ceste. I sve se svodi na obećanja načelnika općine. No, ja bih vas poštovani i cijenjeni Zagorci pitao samo jedno pitanje i to slijedeće: Kada su ono lokalni izbori? Da li će se oni poklopiti s obećanjima načelnika opčine, ja to ne znam, ali znam tradiciju da izvršavaju svoja obećanja neposredno pred lokalne izbore. E, sada da li sam u krivu, ne znam. Pozdravljam sve Zagorce, čestite i marljive ljude i prelijepo Hrvatsko Zagorje o kome bi i država trebala puno više voditi računa.

VL
DH
dalibor.hren
11:39 06.02.2011.

Na žalost treba pisati u stoljećima, a ne godinama!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.