Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK SA ŽUPANIMA
Povratak na članak

Do 30. lipnja imat ćemo više od dva milijuna doza cjepiva

Cilj je, kaže premijer, da se intenziviraju napori Ministarstva zdravstva, HZJZ-a i svih županijskih zavoda i primarne zdravstvene zaštite, da se ubrza proces procjepljivanja građana diljem Hrvatske

Komentari 1

PV
prcko.vita
20:11 05.05.2021.

Koga mislite cijepiti s tih 2 milijuna cjepiva kad je do sada preko 300.000 zaraženih što je evidentirano, a struka kaže da je stvaran broj deset puta veći, dakle, već je 3 milijuna Hrvata okusilo čari balansiranih mjera našeg dičnog stožera, pa me onda zanima koga ćete cijepiti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.