Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVICA MUSTAČ
Povratak na članak

Do 15. srpnja znatno će se smanjiti broj komaraca

Najkritičniji je bio prošli i ovaj tjedan, a do 15. srpnja će, ako ne bude padalina, njihov broj znatno smanjiti, kaže Mustač

Komentari 2

LA
larala
07:36 01.07.2019.

u istočnom dijelu zagreba nema rijeka a, komaraca ima više nego ikada....tako da priče o najezdi komaraca radi rijeka prodajte naivnima. za ovaj horor kriva je isključivo vlast koja već godinama razbacuje novce na babe i stričeve koji ne odrađujuuju posao kako treba. zaprašivanje komaraca iz aviona koje je jedino učinkovito je po vama genijalcima štetno ali, zato ubod komarca koji prenosi zarazu očito nije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.