Naslovnica Vijesti Crna kronika

Djevojku vezao kablovima, zalijevao vodom, vukao po podu, izbacivao na balkon

Sve je počelo 26. siječnja u jednom zagrebačkom satnu kada su se A.K. i njegova djevojka posvađali oko toga treba li ona uzeti terapiju koja joj je prepisana kao ovisnici o drogama
31. siječnja 2019. u 15:10 12 komentara 2860 prikaza
nasilje
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL, ilustracija

- Debela prasice! Kučko! - vikao je A.K. (32), dok je svojoj djevojci zavrtao ruku te je nogom udarao u leđa. Bio je to početak horora koji je trajao od 26. do 27. siječnja, a zbog kojeg je A.K. na koncu osumnjičen za protupravno oduzimanje slobode i teško ozljeđivanje svoje djevojke.

silovanje Istražni zatvor Tri i pol godine maltretirao nevjenčanu suprugu, onesvijestio ju udarcem laktom u nos

Zbog svega toga, sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda A. K. odredio je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Sve je počelo 26. siječnja u jednom zagrebačkom satnu kada su se A.K. i njegova djevojka posvađali oko toga treba li ona uzeti terapiju koja joj je prepisana kao ovisnici o drogama. A.K. se sumnjiči da je djevojku tukao, vukao je po podu, izbacivao na balkon te joj kablovima vezao ruke.

Hitna pomoć NAPRAVIO 'POLUGU' Slomio koljeno djevojci jer je progovorila bez njegove dozvole

Tako vezanu ju je odvukao u kadu te je zalijevao vodom, da bi je polugolu opet izbacio na balkon. Nakon nekog vremena s balkona ju je opet odvukao u kupaonu, gdje ju je ostavio u mraku. Zaključao je vrata i tako je držao jedan dan, a ona si je žiletom pokušala prerezati vene. U tom nije uspjela, a od udaraca su joj napukla rebra te da ima ozljede po glavi i tijelu. 

Video: Kamera snimila zastrašujući trenutak: Pogledajte što je palo na auto ove žene

 

HGK
HGK
Do ključnih poslovnih informacija u samo par klikova mišem

A1 izdvaja za Vas

 • niwrad:

  Ovaj sigurno nije znao da smo izglasali Istambulsku konvenciju. Kad bi znao onda bi ga strah od novoformirane vojske birokrata zaduženih za provedbu i nadzor te konvencije odagnao od bilo kakve pomisli na nasilje, a kamoli da bi ga počinio.

 • Avatar Kljusar
  Kljusar:

  Nije izvukla nikakvu pouku

 • Avatar Apsalar
  Apsalar:

  Još ne vidjeh debelu ovisnicu.