Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruši sve barijere
Povratak na članak

Djevojka zbog koje se mijenjao zakon diplomirala je s odličnim i već planira doktorat

Lani Prager dijagnosticirana je bolest okoštavanja mišića, tetiva i vezivnog tkiva, a od osme je godine u invalidskim kolicima

Komentari 4

TH
than
09:39 05.10.2014.

Pravo je pitanje zasto se sva predavanja ne prenose online (streaming), vec je morala ici asistentica na predavanja. Ili barem snime, stave na server, pa da ih studenti skinu. Cisto da se olaksa nekim ljudima. Ionako predaju ono sto vec pise u knjigama. Drugo su 'labosi', ali i to bi se dalo urediti preko skype-a sa ljudima koji imaju odredjenih posebnih potreba.

VL
NT
nije_to_samobor
08:48 05.10.2014.

U hrvatskoj već neko vrijeme imamo znatan broj onih koji su i fakultete završili "kod kuće". I još veći broj onih koji su ih završili normalno pa su danas po njemačkama. Nenaviknuti da bi se radi jedne osobe mijenjao zakon primjećujemo da ta priča mora imati osebujnu pozadinu znatno širu od opisane.

VL
Avatar airbizz
airbizz
14:20 05.10.2014.

sve što čovjek radi podložno je greškama.moramo te greške svesti na minimum.zakon mora biti podložan građanima ,a ne obratno.

VL
Avatar possibilis
possibilis
21:56 05.10.2014.

Bravo Lana! Tjeraj dalje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.