Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŽNJENA DOBROTVORKA
Povratak na članak

Djevojka donirala kosu za oboljele od raka pa ju u školi dočekalo neugodno iznenađenje

Njezina majka Anneka (32) kazala je kako joj je kći nepravedno kažnjena.

Komentari 11

DA
danebi
12:41 08.01.2018.

Po tome ispadne da je vaznije sto je NA glavi nego sto je U glavi....?

VL
IS
Iskreni
11:00 09.01.2018.

Škola Mounts Bay Academy "stavila ju je u izolaciju" zbog toga što krši pravilo (diktaturu) o frizurama koje vrijedi u britanskim školama. Gle sad je to pravilo kad diktiraš u milimetar -podmuklost slobode . Za one koji misle da jea je demokracija kad braniš muslimanima marame i da nije demokracija ako u nekim društvima tražiš da nose marame na glavi . Demokrati super slobodnjaci imaju propisano na milimetar što "dozvoljava sloboda -demokracija " dužiniu kose koju drugi na glavi nose. Bolesni jedni -ali i podmukli...

VL
DU
Deleted user
21:46 08.01.2018.

Učiteljici treba dati otkaz i zabraniti joj da predaju u školi.

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
09:50 08.01.2018.

pravila su pravila, kome se ne sviđa nek ode negdje gdje mu se sviđa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.