Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod požege

Djevojka poginula dok su se vraćali s maturalne zabave

Sudar kod Požege (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/5
18.03.2012.
u 09:04

U stravičnoj nesreći pokraj Požege poginula 18-godišnja Antonija Vidaković. Njezin brat i prijatelji su ozlijeđeni

Tuga i nevjerica uvukla se među mještane Sulkovaca, sela nadomak Pleternice, a crna zastava na seoskom vatrogasnom domu svjedoči o tragediji koja je zadesila obitelji Vidaković i Liščević. Tihim glasom razmjenjivale su se informacije o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je smrtno stradala 18-godišnja Antonija Vidaković, dok su njen brat Petar te prijatelji Marija i Ivan Liščević iz istog sela ozlijeđeni. Nesreća se dogodila nešto poslije 5 sati ujutro u Eminovcima pokraj Požege kada se četvero mladih vraćalo s maturalne zabave Antonijine prijateljice Marije Šutić.

Roditelji otišli ranije

– I mi roditelji bili smo s njima, ali smo otišli ranije i ostavili djecu da se dalje zabavljaju. Ujutro pitam kćer: “Jel’ ste poslije pravili kakve gluposti?”, kazala mi je da nisu, da je bilo sve u redu, a onda je došla vijest... – još ne vjerujući što se dogodilo, kazao je Marijin otac Stjepan.

– Antonija i ja znamo se iz djetinjstva, a sad smo zajedno svaki dan putovale u školu u Požegu. Ona je na zabavi ostala desetak minuta dulje tako da za nesreću nisam odmah znala – dodala je Marija.

“Auto se samo pojavio”

Antonija Vidaković bila je učenica III. razreda, smjer prodavači, a u selu je bila i članica mjesnog vatrogasnog društva. Namjeravali su je, kažu mještani, predložiti za tajnicu. U obitelji Liščević tuga i strepnja.

– Ne sjećam se što se dogodilo, znam samo da sam u jednom trenutku ispred nas vidjela auto, a onda mi je sve mutno – kazala je tiho Marija Liščević.

Komentara 17

DZ
dzukaficuka
10:06 18.03.2012.

Strasno dsu tako mladi

OB
-obrisani-
10:17 18.03.2012.

Iskrena sućut roditeljima i prijateljima.

ST
stranac
10:04 18.03.2012.

Alkohol,nespavanje,mladost,neiskustvo,brza voznja,neznanje,muzika,saobracajni neodgoj,to je slika nesrece....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije