Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sigurna u sebe

Djevojka od 90 kg začepila usta svima koji misle da ovo ne bi trebala nositi

Sara Petty
Foto: Twitter
1/4
03.06.2017.
u 08:05

Sara Petty ne srami se svoga tijela i 90 kilograma koje ima pa bez problema nosi crop top, kao i tajice

Ako niste Ashley Graham ili njezina hrvatska inačica Lucija Lugomer, a imate kilograma približno kao one, sigurno se ne osjećate baš najbolje u svom tijelu. Koliko god njih dvije promovirale obline, još je puno više onih koji osuđuju osobe s viškom kilograma i određuju što bi takve osobe trebale nositi, a što ne. 

No, djevojka po imenu Sara Petty ne srami se svoga tijela i 90 kilograma koje ima. Nakon što je na društvenim mrežama primijetila kako je točno određeno što 'deblje' žene ne bi trebale nositi i što im je doslovno zabranjeno, ona je odlučila odjenuti baš te komade odjeće i svoje fotografije podijeliti na internetu. 

Ona je tako odjenula tajice, popularni 'crop top', bikini i vruće hlačice te se u njima fotografirala pa te fotografije podijelila na Twitteru uz poruku 'Djevojke, nosite što god želite'. 

Na svoje je fotografije dobila uglavnom dobre i pozitivne reakcije, a mnogi su joj se divili što je sigurno u svoje tijelo. 

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Komentara 3

Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
08:26 03.06.2017.

Bolje je manje kilograma zbog zdravlja, ali zenska ljepota upravo je u oblinama. Kakav bi svijet bio da smo svi isti? Nek se oblaci kako zeli,

IL
ilijan1a
09:12 03.06.2017.

Bolje da ljulja nego da žulja. Velika je propagandna ženskog tijela danas, prožeto seksizam tako da žene svrstavaju u neke predmete. Iza toga stoji cijela kozmetička i modna industrija za tobožnje uljepšavanje. Žene osvjestite se i vratite se prirodi jer naj ljepše ste kad ste prirodne. Lutke se kupuju u trgovinama i ne budite nečiji pokusni kunići i lutke.

MI
mingo@
15:23 03.06.2017.

Svako je svoga tjela gospodar, nek se oblači kak oće i jede koliko oće. Ali da mi neko veli da je to lijepo, nije. Usporediti ovo tijelo sa npr. tijelom Jennifer Aniston (prva mi pala na pamet, ali s razlogom) i reći da je to bolje, onda nekaj ne štima. Bez obzira kaj se o ukusima ne raspravlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije