Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Djevojka na plaži u Teksasu naišla na misteriozno morsko stvorenje

Preeti Desai na neobično stvorenje naišla je dok je prolazila plažom pa je na Twitteru objavila fotografije morske životinje ne bi li otkrila o kojoj je vrsti riječ
14. rujna 2017. u 12:28 3 komentara 2307 prikaza
neobično morsko stvorenje na obali Teksasa
Foto: Preeti Desai
Pogledajte galeriju 1/5

Misteriozno morsko biće bez očiju pojavilo se na plaži u Teksas Cityju nakon uragana Harvey, a svi se pitaju o čemu je riječ. 

Raz Halili 'Prezgodan je!' Amerikanke poludjele za ovim Albancem s Kosova koji je spašavao žrtve poplava

Naime, djevojka po imenu Preeti Desai na neobično stvorenje naišla je dok je prolazila plažom pa je na Twitteru objavila fotografije morske životinje ne bi li otkrila koja je vrsta. 

– Kad sam to stvorenje vidjela izdaleka, prvo sam pomislila da je riječ o morskoj zmiji, no kada sam se približila, shvatila sam da je to nešto potpuno drukčije, pogotovo kada sam vidjela usta životinje – kazala je Preeti Desai. 

neobično morsko stvorenje na obali Teksasa
1 / 5
neobično morsko stvorenje na obali Teksasa

Nakon što su joj brojni biolozi odgovorili na Twitteru doznalo se kako je riječ o jednoj vrsti jegulje, najvjerojatnije o jegulji ''tusky'' koja živi u Meksičkom zaljevu. 

Te jegulje žive u vodi na 30 do 90 metara dubine i većinu svog života provode skrivajući se u dubinama. Imaju oči, ali su vrlo male pa ih je teško uočiti. 

Irma 1,5 posto BDP-a Šteta od Harveya i Irme mogla bi se popeti na 290 milijardi dolara Brianna Siegel Kakav šok Par konobarici dao kuvertu i rekao joj da otvori kod kuće: Zamalo sam pala kada sam vidjela što je u njoj Uragan Harvey KATAKLIZMA U TEKSASU Uragan Harvey potopio Houston: 'Stanje je teško, a bit će još gore'

VIP izdvaja za Vas