Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Amerikanke poludjele za ovim Albancem s Kosova koji je spašavao žrtve poplava

Raz Halili iz Teksasa trenutačno je vrlo popularan u SAD-u, nakon što se njegova fotografija, snimljena dok je spašavao žrtve poplava, proširila Facebookom
14. rujna 2017. u 10:21 15 komentara 4843 prikaza
Raz Halili
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/4

Kada je 31-godišnji Raz Halili iz Teksasa pomagao žrtvama velikih poplava nakon uragana Harvey, sigurno nije ni sanjao da će nakon toga njegove fotografije obići svijet.

Charisha Raylee Gobin Otišla bijesna Trudnica došla ovako odjevena u restoran pa joj konobarica rekla da se pokrije

A upravo to se i dogodilo nakon što je korisnica Facebooka Ariel Marie podijelila njegovu fotografiju na ovoj društvenoj mreži, na kojoj Halili na čamcu spašava žrtve poplave.

– Ovo mi je uljepšalo dan. Pogledajte gospodina Chasea (čak ne znam ni tvoje pravo ime, ali pronaći ću te! O da, hoću. Ne znaš koliko me tvoj selfie upravo blagoslovio) – napisala je ona na Facebooku nakon čega se fotografija 31-godišnjaka velikom brzinom proširila internetom.

Brzo se saznalo da je riječ o Razu Haliliju koji vjeruje kako je žena samo prepoznala njegovo dobro djelo. On je sa svojim rođakom Gezimom pomagao žrtvama poplava s pomoću čamca i jet skijeva koje imaju.

Gezim je u SAD došao tijekom devedesetih kao izbjeglica, nakon što je pobjegao s Kosova zbog rata.

Raz je također Albanac s Kosova, ali on je rođen u Teksasu .

– Vjerujem da je ovo pravi duh Amerike. Bila mi je velika čast pomagati svima koji su pogođeni Harveyjem – rekao je Raz Halili dodajući kako Kosovo duguje Americi mnogo toga jer je zahvaljujući SAD-u postalo neovisna država, a ovo je njegova zahvala na tome.

– Ljeti provodim vrijeme posjećujući rodbinu s Kosova i putujem jadranskom obalom. Tijekom godine većinu vremena radim na poslu koji su moji roditelji pokrenuli ostvarujući američki san – rekao je Halili.

Amanda Creighton Preljubnik stoljeća U isto vrijeme izlazio s nekoliko žena, a onda je jedna otkrila šokantnu istinu Uragan Harvey DESECI OZLIJEĐENIH Uragan Harvey odnio prvu žrtvu te izazvao izuzetno velike poplave Na meti kritika Melaniju razapeli zbog stajlinga za poplavu, a onda je izašla iz aviona i još više iznenadila!

VIP izdvaja za Vas

 • Avatar Bearserker
  Bearserker:

  Koja jadna ste vi saka jada!!ne mozete podnijeti da ste nule i da je ovaj covijek primjer vama dezurasima na zici u maloj sobici i kompu na rate!!I Hrvatsku su zaduzili Albanci i te kako!!Samo premali ste vi da to znate....

 • balance:

  Nema Hrvata,Albanaca,Montenegrina,Makedonaca,Bošnja....samo serbi i alpski serbi postoje.To vam tvrde akademici i 'istoričari' SANU.

 • Avatar Papatest
  Papatest:

  On je Albanac s Kosova rođen u Americi ,onda je Amerikanac iz Texasa albanskog porijekla.Je li istina da na novinarstvu ne postoji kolegij hrvatskog jezika?