Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovako zapravo izgleda

Djevojka koja je svojom pojavom zgrozila sve napokon pokazala svoje pravo lice

Sahar Tabar
Foto: Instagram
1/8
21.06.2022.
u 11:04

Sahar Tabar sve je uvjeravala da se podvrgnula brojnim operacijama kako bi izgledala poput Angeline Jolie, no to je daleko od istine...

Iranka Sahar Tabar, 19-godišnjakinja koja je izazvala zgražanje javnosti nakon što su njezine fotografije obišle svijet te je tvrdila kako je imala 50 operacija i izgubila 40 kilograma kako bi izgledala poput glumice Angeline Jolie, pokazala je svoje pravo lice.

I uopće ne izgleda tako strašno kako se prikazuje. Naime, na fotografijama izgleda poprilično zastrašujuće i pratitelji na društvenim mrežama dali su joj nadimak 'Mrtva nevjesta' jer više sliči Burtonovoj mladenki nego Angelini Jolie.

Sahar Tabar
1/8

 

No, izgleda kako je cijelom pričom samo željela privući što više pažnje na sebe ne bi li stekla popularnost na društvenim mrežama jer je nedavno objavila svoje prave fotografije te je priznala da nije baš imala toliko operacija.

Priznala je kako je operirala nos, usne i imala je liposukciju, no to je sve od zahvata koje je prošla.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Za njezin izgled na društvenim mrežama zaslužan je tako make-up, ali i Photoshop.

– To je sve Photoshop i make-up. Svaki put kad objavim fotografiju, nacrtam svoje lice na nevjerojatno smiješan način. Tako se izražavam, to je dio umjetnosti. Moji obožavatelji znaju da to nije moje pravo lice – priznala je sada ona.

>>Članak je izvorno objavljen u srpnju 2018.

Video - Čehok upoznao dvojnika: "Stigao je iz Italije, ali ja sam tanji i ljepši"

Ključne riječi

Komentara 11

PE
Perspektivan
12:46 22.06.2022.

Blago ludima,njihovo je kraljevstvo nebesko!

PU
paul-umpe
11:31 22.06.2022.

poremecaj identiteta,Poremecaj osobnosti

LA
lajh1985
16:51 22.06.2022.

Pa ovo ste i 2018 stavili kad je bio ovaj clanak i bilo je i 2019,2020 i 2021 isto to...sto niste uspjeli naci nesto od nje od 2022 kako je vec kad ste stavili da ima drustvene mreze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije