Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pritvoren

Djevojka ga tražila pomoć, on je podvodio

zlostavljanje
Marko Mrkonjić/PIXSELL
06.09.2013.
u 20:55

Damir K. T. je pritvoren, a osim njega sumnjiče se i Snježana M., koja je u bijegu, te Tomislav B. koji je u zatvoru

Damiru K. T. određen je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela jer ga se sumnjiči za podvođenje maloljetne djevojke 2012. Osim njega, za to su djelo još osumnjičeni Tomislav B., koji je zbog sličnih djela već u zatvoru, Snježana M., koja je u bijegu, te Krešimir T. za kojeg je sudac istrage odbio zahtjev za određivanje istražnog zatvora.

Prema prijavi, Damiru K. T. 2012. obratila se tada maloljetna djevojka tražeći od njega pomoć.

Kazala mu je da je pobjegla iz Vrapča i objasnila mu da joj treba posao. Umjesto da joj pomogne, Damir K. T. uveo ju je u svijet prostitucije. Podvodio ju je raznim muškarcima, a u tome su mu, kako se sumnja, pomagali i ostali osumnjičenici.   

>> Osnivač Živog zida uhićen zbog podvođenja i prijetnji bivšoj curi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije