Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNO PRESTIZANJE

Djevojka (24) poginula u nesreći u Jesenicama, među ozlijeđenima i djeca

policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
02.08.2017.
u 11:35

Putnik (26) iz Škode teško je ozlijeđen kao i 15-godišnje dijete iz VW-a. Lakše su ozlijede zadobili 12-godišnje dijete i 40-godišnja putnica.

Teška prometna nesreća dogodila se u utorak oko 14 sati na državnoj cesti D54 u Jasenicama. U nesreći su sudjelovala dva automobila, a jedna je osoba smrtno stradala dok su dvije teško ozlijeđene.

Sumnja se da je 24-godišnjakinja Škodom počela skretati u lijevo dok je njezin automobil pretjecao 49-godišnjak u VW-u. Automobili su izletjeli s kolnika, a vozačica je prebačena u zadarsku bolnicu gdje je podlegla ozljedama. Putnik (26) iz Škode teško je ozlijeđen kao i 15-godišnje dijete iz VW-a. Lakše su ozlijede zadobili 12-godišnje dijete i 40-godišnja putnica.

Komentara 3

OB
ObrenM
14:45 02.08.2017.

Dali je ona dala zmigavac manje je bitno od cinjenice,da pokojna nije prije skretanja provjerila dali nju netko pretice.Moj zmigavac nista ne znaci ukoliko me neko vozilo vec pretice.

MO
modovisisajteMaraschino
11:42 02.08.2017.

kazne bi trebale biti takve da bankrotiraš jer nitko više ne poštuje prometna pravila i ograničenja.... plus ako skriviš nesreću, doživotna kazna da financijski uzdržavaš obitelj onoga tko je nedužan stradao u nesreći... pa da vidimo onda koliko bi divljanjaa bilo na cesti... ovako dobiju se uvjetne kazne, platiš siću i slobodan si da dalje divljaš

LI
liliZG
12:53 02.08.2017.

žmigavac, ... svest će se sve na to dal je dala žmigavac ili nije prije skretanja, i da li ga je dotični uočio ili nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije