Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen 29-godišnjak

Djevojka (22) pronađena mrtva, dečko tvrdi: Igrali smo se tijekom seksa

Anna Florence Reed
Foto: Facebook
11.04.2019.
u 13:34

Švicarski mediji izvijestili su kako je mlada Britanka pronađena u utorak oko 7 sati ujutro nakon što se iz njezine sobe tu noć čulo vrištanje

Britanka Anna Florence Reed (22) pronađena je mrtva u kupaonici hotelske sobe u Švicarskoj, a koju je dijelila sa svojim dečkom iz Njemačke, piše Mirror.

Švicarski mediji izvijestili su kako je mlada Britanka pronađena u utorak oko 7 sati ujutro nakon što se iz njezine sobe tu noć čulo vrištanje.

Par je stigao u hotel Ramada La Palma au Lac u Locarnu u ponedjeljak i sobu su platili 200 funti (oko 1720 kuna) za noć.

Gosti hotela ujutro su se žalili osoblju kako se čuje jaka galama i vriska iz njihove sobe. Liječnici su brzo stigli, no mogli su samo proglasiti smrt djevojke.

Njezin dečko, 29-godišnji Nijemac je uhićen. On tvrdi kako je umrla tijekom seksualne igre, no obdukcija je potvrdila da je umrla zbog gušenja. Na tijelu je imala ogrebotine i manje prijelome.

VIDEO Mjesto ubojstva Jodie Chesney (17) koju je ubio 20-godišnji Hrvat

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar blackula9
blackula9
23:14 11.04.2019.

Polomio joj kosti i ugušio je, strastven neki Nijemac

RM
ruzica_mario
14:31 11.04.2019.

kako se zove taj nijemac..jel muhamed?

Avatar Alien
Alien
08:37 12.04.2019.

Ružica(Nazi). Ne boj se nije Muhamed. Da je Muhamed već bi pisalo. Možda je neki balkanac.. Npr. Poput onog Hrvata koji je u Londonu nožem izbo žensku u parku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije