Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo iz nehaja

Bruno Bajrić osuđen na 3,5 godina zatvora. Pogodio svoju djevojku u grudni koš

Bruno Bajrić nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvorske kazne zbog ubojstva Anice Ćurić
Ivo Cagalj/PIXSELL
09.04.2019.
u 10:01

Ubio ju je u svojoj sobi, ne zna kako je došlo do toga... Pištolj je uzeo s kreveta, htio ga je spremiti, bio je uvjeren da u njemu nema streljiva

Na tri i pol godine zatvora splitski Županijski sud nepravomoćno je osudio 25-godišnjeg Brunu Bajrića, koji je krajem studenoga 2016. iz nehaja hicem iz pištolja ubio svoju 22-godišnju djevojku.

Bajriću se sudilo za kazneno djelo prouzročenja smrti iz nehaja, odnosno da je u grudi svoje 22-godišnje djevojke Anice Ćurić u splitskom stanu njegovih roditelja ispalio hitac iz pištolja marke "mauser werke parabellum" kalibra 9 milimetara, u čijem je okviru imao pet metaka.

Sve se dogodilo 28. studenoga 2016. godine oko 23 sata, u sobi koju je koristio optuženi. Nakon što je metak iz pištolja završio u grudima djevojke, on ju je zajedno sa svojim ocem prevezao u splitsku bolnicu, no liječnici ju nisu uspjeli spasiti.

Bajrić se na sudu se branio tvrdnjom da je pištolj samo želio spremiti te da je slučajno opalio.

Prvu presudu protiv Bajrića, koji je tada dobio deset godina zatvora, ukinuo je Vrhovni sud početkom 2018. godine te naložio provođenje novog suđenja i izvođenje dokaza, a optuženiku je ukinut istražni zatvor.

Bruno Bajrić nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvorske kazne zbog ubojstva Anice Ćurić
1/8
Ključne riječi

Komentara 5

DA
darkofu
10:32 09.04.2019.

sramota,prčija od korumpiranog sudstva

MI
miholjčan
12:58 09.04.2019.

Toliko bi dobio da je ubio psa.

Avatar imotska115
imotska115
13:56 09.04.2019.

U Americi kad si pijan dobijes 4g, a kad ubijes svog najmilijeg minimum 25g. Naše pravosuđe korumpirano, mito i plave kuverte još uvik su na snazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije