Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA

Djevojka (22) iz Srbije jurila 240 km/h pa sletjela s ceste: BMW potpuno smrskan, svi preživjeli

192.RS/Instagram
14.11.2023.
u 12:45

Sumnja se da je vozačica BMW-a zbog neprilagođene brzine prvo prešla u suprotni trak, nakon čega je sletjela niz stube koje su se nalazile pokraj puta, ispred obiteljske kuće

Samo pukom srećom nitko nije nastradao u teškoj prometnoj nesreći koja se ove subote dogodila u Srbiji, kada je 22-godišnja vozačica brzinom od čak 240 km/h sletjela s ceste. Sve se dogodilo u večernjim satima, oko 23.30 sat u Smederevu, a vozačica je prošla s lakšim tjelesnim ozljedama.

Kako doznaje Kurir.rs neslužbeno, u automobilu se nalazila putnica koja je zadobila prijelom lijeve noge, no nije životno ugrožena. Sumnja se da je vozačica BMW-a zbog neprilagođene brzine prvo prešla u suprotni trak, nakon čega je sletjela niz stube koje su se nalazile pokraj puta, ispred obiteljske kuće.

Foto: 192.RS/Instagram

Automobil je potpuno smrskan, što pokazuju i fotografije objavljene na drušvenim mrežama

– Na brzinomjeru je pisalo 240 km/h pa se sumnja da je to brzina kojom je vozačica vozila u trenutku nesreće.  Vozilo je potpuno uništeno, jedan kotač je otpao, dok se krov automobila skoro odvojio od ostatka vozila. Dijelovi BMW-a bili su razbacani na sve strane – tvrdi izvor, dodajući kako vozačica navodno nije bila pod utjecajem alkohola.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Tragedija u Karlovcu: Policajac na motoru usmrtio pješaka koji je prelazio cestu izvan pješačkog prijelaza

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:53 14.11.2023.

Sudbina, njihov vakat nije jos dosao.

Avatar Idler
Idler
13:47 14.11.2023.

A kaj vu Italiji ni prometnih z BMW-ima ?

Avatar Moodleen
Moodleen
16:09 14.11.2023.

Bila saobračajka i u Nagyatadu, ako znate gdi je to... U civilizaciji, za razliku od vaše idealne destinacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije