Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZNA GOVORITI

Strava u Moskvi: U stanu punom smeća i žohara pronašli djevojčicu (5)

Djevojčica
Foto: Getty Images
11.03.2019.
u 21:06

- Gotovo smo se onesvijestili zbog stanja u stanu i smrada - rekla je jedna susjeda koja je ušla u stan nakon što je pozvana policija

Rusiju je šokirao slučaj petogodišnje djevojčice koju je majka ostavila danima samu u prljavom stanu punom smeća i žohara. Djevojčica je prozvana ženskim Mowglijem po dječaku iz Knjige o džungli jer ne zna govoriti, već samo proizvodi zvukove i nije socijalizirana.

Djevojčica Ljubov bila je dehidrirana nakon što ju je majka Irina Garaščenko (47) ostavila samu, a kad ju je policija pronašla u stanu u Moskvi popila je dvije litre vode. Ogrlica joj je urasla u kožu, a stanje u stanu bilo je toliko loše da je policija morala nositi - zaštitna odjela, prenosi Daily Mail.

- Gotovo smo se onesvijestili zbog stanja u stanu i smrada - rekla je jedna susjeda koja je ušla u stan nakon što je pozvana policija, koja je privela majku kad se vratila zbog sumnje u pokušaj ubojstva.

- Petogodišnja djevojčica sjedila je na prozoru u kuhinji u majici i s kapom bez donjeg rublja. Plakala je i nije bilo hrane. Žohari su bili posvuda - dodala je.

Susjedi kažu da je majka prije pet godina kući donijela bebu, ali da je rekla da je dijete otišlo živjeti s bakom. Prema nekim navodima dijete možda nije bilo vani otkako je bila beba.

Susjedi kažu da se majka uvijek dobro odijevala i da je imala posao.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Komentara 1

Avatar Dixie_land
Dixie_land
22:01 11.03.2019.

Moskau Moskau Wirf die gläser an die wand Russland ist ein schönes land ho ho ho ho ho

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije