Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNO UGROŽENA

Djevojčica maskirana u bubamaru ustrijeljena je u prsa dok je skupljala slatkiše

Foto: Screenshot/youtube
1/3
01.11.2019.
u 11:19

Policija nema opis osobe koja je pucala i nitko nije uhićen.

Sedmogodišnja djevojčica maskirana u bubamaru ustrijeljena je u prsa u četvrtak poslijepodne u Chicagu dok je s ocem hodala po ulici u tradicionalnom prikupljanju slatkiša za Halloween, objavila je lokalna policija.

Životno ugrožena djevojčica odvezena je u bolnicu.Prolaznik star 31 godinu pogođen je u lijevu ruku i odvezen je u drugu bolnicu, kazali su vatrogasci.

Djevojčica je pogođena oko 17,30 sati kad je s druge strane ulice u čikaškoj četvrti Little Village, netko izvukao pušku i počeo pucati, objavila je policija. Policija nema opis osobe koja je pucala i nitko nije uhićen.

Komentara 25

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
11:45 01.11.2019.

Glup običaj svakako

AN
Antitrogloditist
11:30 01.11.2019.

U međuvremenu su Smith & Wesson, Colt, Remington, i drugi spremili još koji milijunčić u džep uz podršku dijela populacije iz kluba IQ<70.

MM
Marljivi mrav
12:17 01.11.2019.

Sve je to morbidno glupo i ludo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije