Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest majke napadnute djevojčice

Djevojčica (16) pretučena čekićem: 'Proživljavamo horor film. Prvo mi je jedan sin završio u komi, drugi poginuo, a sada je i kćer u komi'

Lara Miroslavić
Foto: Privatni album/MojPortal
1/3
12.10.2022.
u 09:28

Da situacija bude još tragičnija prije dva mjeseca Snježani je poginuo sin Ivan. On je nastradao u teškoj prometnoj nesreći u Pakracu.

Lara Miroslavić (16) iz Garešnice brutalno je pretučena u Njemačkoj, u mjestu Mainhardt, potvrdila je njena majka Snježana. Djevojčicu je napadnuta na putu do škole na autobusnoj stanici. Napao ju je, iz čista mira, nepoznati muškarac i tukao čekićem po glavi

- Nakon dolaska hitne pomoći Lara je bila u strašnom šoku. U bolnici je hitno operirana, a operacija je trajala 6 sati. Zadobila je teške ozljede mozga i lijevog oka, te prijelom lubanje. Ruke su joj sasječene, a jednu su joj šivali. Vjerujem da je rukama štitila glavu koliko je mogla, ispričala je za MojPortal majka Snježana. 

Da situacija bude još tragičnija prije dva mjeseca Snježani je poginuo sin Ivan. On je nastradao u teškoj prometnoj nesreći u Pakracu. 

Foto: Privatni album/MojPortal

- Potrebna nam je psihološka pomoć. Mi proživljavamo horor film. Ova nova rana na još uvijek svježu ranu. Još mi je Ivanova slika pred očima, a sad već gledam Laru na intenzivnoj u komi zamotane glave, rekla je Snježana te dodala kako je Lara trenutno stabilno, a operacija je dobro prošla. Trenutno je u induciranoj komi. 

Snježana kaže kako je tragedija mogla biti još i veća, jer je taj dan Larina sestra Sara htjela poći s njom prema školi. Srećom to se nije dogodilo. - Sreća u nesreći, jer možda bi i ona nastradala, kaže majka. 

No to nisu sve strahote koje su zadesile nesretnu ženu. Prije pet godina nastradao joj je i drugi sin. - Pao je kroz prozor u domu u Radićevoj. Zadobio je teške ozljede glave i neko vrijeme bio je u komi. Prošli smo mučan oporavak. Nemam vremena disati kako treba, a kamoli oporaviti se od jednog šoka, a već dođe novi, tužna je Snježana koja s obitelji živi u Njemačkoj. 

Istraga napada na Laru je u tijeku. 

Video: Na cesti A4 prevrnulo se teretno vozilo

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
13:30 12.10.2022.

Strasno. Slicno strasno je kakvi komentatori i komentari ovdje ostaju vec godinama nedirnuti.

BI
Biouskoli91
11:58 12.10.2022.

Doktori operirali cekicem?

Avatar Dr Evil
Dr Evil
17:11 13.10.2022.

Tko sve dolazi u Europu, prestrašno, neki bi prvo trebali na promatranje a neki u ZOO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije