Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD TROGIRA

Djevojčica (16) ozlijeđena u sudaru jet-skija i jedrilice bori se za život, priključena na respirator

Policijski očevid nedaleko od mjesta sudara jet skija i jedrilice kod Marine
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
10.08.2021.
u 15:20

U sudaru jet-skija i jedrilice koji se u ponedjeljak dogodio oko 16 sati poginula je njemačka državljanka, a dvije djevojčice, od kojih je jedna 16-godišnjakinja, su ozlijeđene

Tinejdžerka (16) koja je u jučerašnjoj nesreći u Marini kod Trogira teško stradala trenutno se nalazi u KBC-u Split na jedinici intenzivnog liječenja. 

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, ima ozljede glave te je priključena na respirator.

Podsjetimo, u sudaru jet-skija i jedrilice koji se u ponedjeljak dogodio oko 16 sati poginula je njemačka državljanka, a dvije djevojčice, od kojih je jedna 16-godišnjakinja, su ozlijeđene. Druga djevojčica (8) zadobila je lakše tjelesne ozljede. 

Na mjesto događaja upućeno je plovilo Lučke kapetanije i službeno policijsko plovilo, te je o događaju izviješteno državno odvjetništvo, izvijestila je jučer policija.

VIDEO Suluda vožnja na moru: Gliserom prešao preko drugog glisera pa udario u još dva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije