Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadržana na liječenju

Djevojčica (14) otrovala se ugljičnim monoksidom u kupaonici obiteljske kuće u Poljancu

Varaždin: Župan Čačić i vijećnici stariji od 65 godina cijepili se protiv koronavirusa
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
06.03.2023.
u 10:45

Djevojku su pronašli članovi obitelji, a ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezla ju je u Opću bolnicu Varaždin

U kupaonici u obiteljskoj kući u Varaždinskoj ulici u Poljancu u subotu oko 19.20 sati 14-godišnjakinja se otrovala ugljičnim monoksidom i na liječenju je u bolnici. Kako je utvrđeno očevidom, do trovanja je došlo uslijed povećane koncentracije ugljičnog monoksida unutar kupaonice kao posljedica istovremenog rada atmosferskog kombiniranog plinskog bojlera i kuhinjske nape u kuhinji.

- Djevojku su pronašli članovi obitelji, a ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezla ju je u Opću bolnicu Varaždin - kažu u Policijskoj upravi varaždinskoj koja i dalje utvrđuje sve okolnosti.

 

Komentara 2

DU
Deleted user
12:04 06.03.2023.

Za je doslo do tog da je detektor Co koji košta cca 10 eur. skuplji od zivota???

Avatar Svračak
Svračak
11:07 06.03.2023.

Za vas koji koristite plin indikator plina kao da je babaroga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije