Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBAČENA U BOLNICU
Povratak na članak

Djevojčica (13) teško stradala u naletu automobila, vozačicu (58) zatekli u stanju šoka

Samo prošle godine u prometnim je nesrećama u Hrvatskoj stradalo troje djece u dobi do 13 godina

Komentari 1

MO
modovisisajteMaraschino
13:32 07.08.2021.

teško je bilo što komentirati u ovakvim slučajevima jer vozačica je većim dijelom kriva i to shvaćam kao vozač. kao dijete nije me bilo strah automobila, ipak tada nije bilo toliko automobila i toliko divljaka na cesti, nit su automobili bili toliko jaki, već sam se bojao roditelja da ne vide ili saznaju da pretrčavam cestu ako nisam prvo stao i pogledao da li nailazi automobil. takva su bila vremena, tako su nas strogo odgajali i ne sjećam se da je ijedno dijete iz škole nastradalo u prometu. kao vozaču jednom mi se dogodilo da je dijete pretrčavalo cestu gdje nema pješačkog i samo je krenulo pretrčavati bez gledanja, srećom nisam vozio brže od 50 i uspio sam reagirati na vrijeme. odrasli su ti koji svojim ponašanjem u prometu tako uče djecu jer takvi mi najviše izlijeću, ni par dana kako baba pretrčava na crvenom , a automobili imaju zeleno i 60 ograničenje.... da ju nisam vidio slijeva kako se sjurila preko ceste na vrijeme, sigurno bi bio u članku crne kronike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.