Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavila 18. rođendan

Djevojci odstranili želudac jer je popila koktel s tekućim dušikom

koktel
Arhiva VL
09.10.2012.
u 15:14

Bar u kojem je slavljenica popila kobno piće prestao je nakon incidenta koktelima dodavati tekući dušik

Proslavu svog 18. rođendana Britanka Gabby Scanlan neće pamtiti po dobrom. Nakon što je slavlje začinila koktelom koji je u sebi sadržavao tekući dušik, djevojci iz Lancastera naglo je pozlilo. BBC piše da je Gabby ubrzo završila na operacijskom stolu gdje su joj liječnici, kako bi joj spasili život, morali odstraniti cijeli želudac.

Bar u kojem je popila kobno piće prestao je nakon incidenta koristiti tekući dušik koji se koktelima dodaje da bi se postigao tzv. efekt ledenog dima.

>>Pirovčanin (80) susjedima prijetio Molotovljevim koktelom

 

Komentara 1

LI
liliZG
15:38 09.10.2012.

i što reći??...sretan joj 18. rođendan....ma prestrašno.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije