Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spriječena tragedija

Pirovčanin (80) susjedima prijetio Molotovljevim koktelom

\'14.01.2009.,Dugo Selo, - Josipa Zorica 1.Nepoznati pocinitelj nozem je izbo zaposlenika Katastra koji je prevezen u bolnicu.Policija na mjestu zlocina radi ocevid.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpić/PIXSELL
19.09.2012.
u 10:35

Njega i 78-godišnju mu suprugu zbog prijetnji susjedima, dvojici braće, privela je policija

Muškarac (80) iz Pirovca, ljutit što su susjedi odlučili na svom zemljištu graditi i tako mu zagraditi put koji im je prolazio dugi niz godina, izašao je pred susjede s bocom u kojoj su bili benzin i krpa. Dvojici braće iz Pirovca, kako nam je potvrđeno u šibenskoj policiji, prijetio je bacanjem Molotovljeva koktela. Njega i 78-godišnju mu suprugu zbog toga je privela policija.

– Policija je u Pirovcu privela 80-godišnjaka osumnjičenog za prijetnju 32-godišnjaku i njegovu 37-godišnjem bratu iz tog mjesta. Utvrđeno je da su, zbog neriješenih imovinskopravnih odnosa, 17. rujna u jutarnjim satima u vrijeme izvođenja radova na terenu dvojicu braće verbalno napali 80-godišnjak i njegova 78-godišnja supruga, a 80-godišnjak im je ozbiljno prijetio. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je uz kaznenu prijavu priveden, a protiv 78-godišnjakinje će biti podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – rekla je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Ključne riječi

Komentara 2

CH
chemica
10:53 19.09.2012.

Ja bih mu ga još i pripalio, pripremio kameru i počeo se grohotom smijati kada bi ga "junior" pokušao baciti. Bila bi dobra snimka na "jubitou". Smješnija bi prijetnja bila samo da stogodišnjak nekome priprijeti silovanjem. Evo, ja mu privedem odmah četu djevica. Istina, neće biti baš toliko smiješno kao penzić koji se "spotaknuo" na vlastitu lijevu ruku pa vrišti od bolova zahvaćen plamenom...Roštilj, roštilj....He, he, he.

MO
modovisisajteMaraschino
12:41 21.09.2012.

covjek napravio koktel sa vise votke i htio pocastit susjede koji su antialkoholicari i eto problema....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije