Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODNA REVIJA

Djelatnice Kamenskog - kreatorice i modeli u jednom

Kamensko revija
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
16.05.2014.
u 22:33

Radnice bivše Tvornice Kamensko simbol su preživljavanja neplaćenih hrvatskih radnika

U sklopu obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica, članice Udruge Kamensko prihvatile su poziv Povjerenstva za ravnopravnost spolova Bjelovarsko bilogorske županije da zajedno, organizacijom modne revije nazvane "Jednako lijepa", obilježe spomenuti dan poduzetnica.

Inače radnice bivše Tvornice Kamensko, simbol su preživljavanja neplaćenih hrvatskih radnika, a kroz Udrugu, one svakodnevno šivaju i to u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom, organiziraju tečajeve, humanitarne revije i nastoje živjeti od svoga rada. A svoju su kreativnost pokazale i na modnoj reviji u
hotelu Central, pri čemu su same ujedno bile i modeli. Bučan pljesak je dao do znanja da su oduševile Bjelovarčane, a među ostalim reviju su nosile i Đurđa Grozaj, predsjednica Udruge Kamensko, te Ivana Pirin, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova BBŽ.

>> Dvije igle i konac - novi logo radnica udruge Kamensko

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije