Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševili ih motori

Djecu u vrtićima posjetili njihovi prijatelji policajci Goran i Mario

Policajci u vrtiću
Foto: PU brodsko-posavska
1/2
09.06.2021.
u 12:03

Dolazak policijskih službenika u dječje vrtiće izazvao je posebno oduševljenje kod pedesetak mališana koji su se zainteresirano uključivali u razgovor sa policijskim službenicima

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod Goran i Mario posjetili su dječje vrtiće u Oriovcu i Sibinju.Pritom su djecu educirali na temu sigurnosti u prometu. Pojasnili su im sigurne načine kretanja u prometu u svojstvu pješaka te kako na siguran način u prometu upravljati biciklom. Također su podsjetili djecu da prilikom prijevoza u automobilima trebaju biti vezani sigurnosnim pojasom te u adekvatnim dječjim sjedalicama.

Dolazak policijskih službenika u dječje vrtiće izazvao je posebno oduševljenje kod pedesetak mališana koji su se zainteresirano uključivali u razgovor sa policijskim službenicima. Djecu je zanimala i policijska oprema i tehnika te im je omogućen ulazak u službeni automobil, pregled unutrašnjosti automobila, kao i službenih motocikala.

Posebnu radost i oduševljenje kod djece izazvalo je paljenje plavih rotacijskih svjetala i zvučne signalizacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije