Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Batina nije izašla iz raja
Povratak na članak

Djecu se ne smije tući ni zbog vjere

Bilo kakvo tjelesno kažnjavanje djece pa i “iz ljubavi” nedopustivo je, presudio je Europski sud za ljudska prava

Komentari 16

DU
Deleted user
13:35 30.03.2018.

Dosta terorizizanja pomahnitale manjine. Dosta nastranosti i kretenizma. Djete odgaja njegova obitelj. Bezazlena šiba je itekako dozvoljena. Ozbiljna maltretiranja bilo koga su neprihvatljiva.

VL
Avatar Carlton
Carlton
12:02 30.03.2018.

Ali zato vas policija smije umlatiti ko vola u kupusu. Hrvatska, njemačka, svejedno

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
12:11 30.03.2018.

A da država odmah uzme djecu pa ih sama odgaja, kao u Sj. Koreji?

VL
AN
angeomihael
14:59 30.03.2018.

Tak je i Hitler radio.I sad netko veli da je njegova ideologija izgubila rat.Kaj god.

VL
Avatar babas
babas
02:26 31.03.2018.

U liberalnim zemljama je otimanje djece roditeljima uobičajena praksa,naročito u Norveškoj i skandinavskim zemljama. Takvim rasturanjem obitelji,otimanjem djece od majki se uništava osnovna ćelija svakog društva, obitelj. Kad uništiš obitelj i obiteljski život,lako je uništiti i vjeru i naciju.

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
08:12 22.09.2018.

Ne postoje šamarčići, malo po guzi. malo za kosicu...Balkanski, primitivni mentalitet tipa "batina je iz raja izašla", to je izgovor za one koji ne znaju i ne snalaze se u odgoju djece...Sve, apsolutno sve se može riješiti razgovorom, eventualnim kaznama. Jasno, odgoj ne počinje u 15. godini već odmah čim se dijete rodi. Sve kreće iz kuće. Kakva obitelj...Imam dva prekrasna sina i nikada ih nisam udario (i bez batina su završili fakultete s najvišim ocjenama), isto tako nikada nisam prekršio obećanje. Prema djeci treba biti pošten, i vratit će ti se...Tko god udari dijete nije normalan čovjek, i za to treba odgovarati! P.S. Najbolje je kada "brižni" roditelji kažu da ga tuku za njegovo dobro, ili da je to iz ljubavi....

VL
IV
ivanvladoci
22:46 21.09.2018.

Ako pznatu ličnost , ministra, domina šiba po goloj guzi, snimaju i stave na intetnet. "Dali je to nasilje"

VL
Avatar x-y
x-y
12:11 30.03.2018.

i sto je tu sad cudno!?. Sasvim normalna presuda za normalnog covjeka i u korist djece!! Nigdje u Svetom pismu necete naci da djecu treba odgajati sa tjelesnim kaznjavanjem!!! Kamo srece da europski sud presudi u korist djece, protiv ubojstavava i zlostavljanja u pobacaju...

VL
Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
11:43 30.03.2018.

Odlična presuda, treba zatomiti i ostale tzv. obrede koji idu na štetu djeteta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.