Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Djeco držite se Hrvatske, ali i politike. Zasučite rukave i radite'

Predsjednica HSP-a Dr. Ante Starčević Ruža Tomašić na županijskom zboru stranke u Karlovačkoj županiji kritizirala je i vladajuću koaliciju. Ništa od Plana 21, kazala je.
19. listopada 2012. u 21:47 41 komentara 8 prikaza
'18.05.2012., Zagreb - Saborska zastupnica Ruza Tomasic u lobiju Hrvatskog Sabora.  Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
Foto: 'Zeljko Lukunic/PIXSELL'

- Sukladno onome što su govorili u predizbornoj kampanji očekivali smo od kukuriku koalicije svašta: poštenje, med i mlijeko, brda i doline. Plan 21 je u stvari značio da će svatko od njih zaposliti po 21 od svoje rodbine, prijatelja, bližnjih, susjeda... Ništa od toga plana- kritizirala je vladajuću koaliciju Ruža Tomašić predsjednica HSP-a Dr. Ante Starčević na županijskom zboru stranke u Karlovačkoj županiji koji je konstituiran danas. Za predsjednika zbora izabran je Željko Bokulić.

Predsjednica stranke dotaknula se i pitanja poljoprivrednika rekavši kako poljoprivrednicima prijeti velika opasnost jer je vlast propustila okrupniti zemljište prije ulaska u Europsku uniju zbog čega poljoprivrednici neće biti konkurentni. Kazala je i da ne postoje stručnjaci koji mogu iskoristiti mogućnosti povlačenja sredstava iz europskih fondova, a posebno se obratila mladima.

- Živjela sam u Kanadi. Tamo se može zaraditi, ali se taj luksuz ne može uživati jer se non-stop radi. Stoga se djeco držite Hrvatske, ali i politike. Zasučite rukave i radite za sebe-kazala je Ruža Tomašić.

Pravaši su najavili koaliciju s HDZ-om, a možda i s HSS-om na izborima za Europski parlament i za Sabor, ali lokalne stranačke organizacije imaju slobodu izbora s kime će u svojim sredinama koalirati.

>> Šegota: Ako su za Hrvatsku krivi neki drugi, tko je kriv za Rijeku?

Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
NEZAPAMĆENA TUGA
Detalji tragedije na Papuku: Smrznuti muškarci bili su šogori. Nosili su tenisice i bili bez jakni
Online panel
Online panel
U čak 30 posto teških slučajeva “korone” izolirana i bakterija