Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u osječkom kinu

'Djeci od 14 i 15 godina prijetio da će im prerezati grkljan'

Kino
Foto: Thinkstock
28.08.2018.
u 18:26

Da je uboden nožem, 15-godišnjak isprva nije ni shvatio od šoka. Tek kad su izašli iz dvorane na hodniku su uočili krv

Psovao im je i vikao da se stišaju, a onda i zaprijetio da će im svima prerezati grkljan. Mislili su da samo šakom maše prema njima, tek su poslije primijetili da drži nož – kazao nam je roditelj jednoga od dječaka na koje je nasrnuo B. B. (24) iz Čepina u osječkom kinu Cinestar u subotu oko 21.30 sati.

Epilog je te drame u kinu, podsjetimo, lakše ozljeđivanje 15-godišnjaka, kojega je Boris B. preklopnim nožem ubo u natkoljenicu. Učinio je to jer mu je smetao – razgovor.

U društvu koje ga je naljutilo bilo je i nekoliko mladih nogometaša, igrača NK Osijeka. Njihovi roditelji redom pristižu na policiju i podnose kaznene prijave, a ogorčenje im je još više poraslo kada su doznali da napadač već ima policijski dosje zbog ozljeđivanja, i to u dva navrata.

– Prijetio je djeci od 14 i 15 godina da će ih zaklati! Dečki jesu malo razgovarali za vrijeme filma, ali njegovu reakciju ništa ne može opravdati – poručuju roditelji.

Da je uboden nožem, 15-godišnjak nije na prvu ni shvatio od šoka.

– Požalio se prijatelju da ga nešto boli noga pa su izašli iz dvorane, a tek su na hodniku uočili krv. Napadač je nastavio gledati film – opisuju roditelji.

Osječani su zgroženi incidentom u kinu, a svoj glas javno je podigla poznata glumica Sandra Lončarić.

– Žao mi je što Osijek nije miran i siguran grad kako sam mislila i što je izostala reakcija i vlasti, i institucija, i građana, svih! Problem je sustava, ali nije mi jasno zašto roditelji ovoga grada nisu izašli na ulice kako bi se nešto promijenilo? Je li stvarno potrebno da netko pogine? Kakvu poruku ja svom djetetu mogu ostaviti? Posvuda je mržnja, pod hitno se moramo probuditi – apelirala je glumica.

Ključne riječi

Komentara 5

DO
dopizdilomi
18:43 28.08.2018.

Za početak 20 godina.

Avatar jumanji
jumanji
22:18 28.08.2018.

jeli ubod nozem u bedro laka ozljeda? ili ga je samo ogrebao?

MA
mare100
20:49 28.08.2018.

Nema se što izlaziti na ulice već treba djecu i mlade adekvatno odgajati,a bome kad naprave gluposti kažanjavati.Počnimo od roditelja,učitelja,socijalnih radnika ,policije i drugi.Svi mi trebamo svojoj djeci pružiti maxsimum ali red,rad disciplina se treba poštovati bez toga dobivamo ovo što danas imamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije