Naslovnica Vijesti Crna kronika

'Djeci od 14 i 15 godina prijetio da će im prerezati grkljan'

Da je uboden nožem, 15-godišnjak isprva nije ni shvatio od šoka. Tek kad su izašli iz dvorane na hodniku su uočili krv
28. kolovoza 2018. u 18:26 5 komentara 714 prikaza
Kino
Foto: Thinkstock

Psovao im je i vikao da se stišaju, a onda i zaprijetio da će im svima prerezati grkljan. Mislili su da samo šakom maše prema njima, tek su poslije primijetili da drži nož – kazao nam je roditelj jednoga od dječaka na koje je nasrnuo B. B. (24) iz Čepina u osječkom kinu Cinestar u subotu oko 21.30 sati.

nož šok u Osijeku Mladić (24) nožem ubo dječaka (15) jer je glasno pričao u kinu

Epilog je te drame u kinu, podsjetimo, lakše ozljeđivanje 15-godišnjaka, kojega je Boris B. preklopnim nožem ubo u natkoljenicu. Učinio je to jer mu je smetao – razgovor.

U društvu koje ga je naljutilo bilo je i nekoliko mladih nogometaša, igrača NK Osijeka. Njihovi roditelji redom pristižu na policiju i podnose kaznene prijave, a ogorčenje im je još više poraslo kada su doznali da napadač već ima policijski dosje zbog ozljeđivanja, i to u dva navrata.

Drama u Ivanić Gradu: Policija došla zbog prijave obiteljskog nasilja, on ih napao nožem Završio u bolnici Drama u Ivanić Gradu: Policija došla zbog prijave obiteljskog nasilja, on ih napao nožem

– Prijetio je djeci od 14 i 15 godina da će ih zaklati! Dečki jesu malo razgovarali za vrijeme filma, ali njegovu reakciju ništa ne može opravdati – poručuju roditelji.

Da je uboden nožem, 15-godišnjak nije na prvu ni shvatio od šoka.

– Požalio se prijatelju da ga nešto boli noga pa su izašli iz dvorane, a tek su na hodniku uočili krv. Napadač je nastavio gledati film – opisuju roditelji.

Osječani su zgroženi incidentom u kinu, a svoj glas javno je podigla poznata glumica Sandra Lončarić.

zgrada u kojoj je ubijena žena Ubojstvo u Trogiru Liječnica ubijena nožem u leđa, nema tragova borbe

– Žao mi je što Osijek nije miran i siguran grad kako sam mislila i što je izostala reakcija i vlasti, i institucija, i građana, svih! Problem je sustava, ali nije mi jasno zašto roditelji ovoga grada nisu izašli na ulice kako bi se nešto promijenilo? Je li stvarno potrebno da netko pogine? Kakvu poruku ja svom djetetu mogu ostaviti? Posvuda je mržnja, pod hitno se moramo probuditi – apelirala je glumica.

Sigurnost na hrvatskim cestama
OSIGURANJE
Sigurnost na hrvatskim cestama

A1 izdvaja za Vas

 • dopizdilomi:

  Za početak 20 godina.

 • Avatar jumanji
  jumanji:

  jeli ubod nozem u bedro laka ozljeda? ili ga je samo ogrebao?

 • mare100:

  Nema se što izlaziti na ulice već treba djecu i mlade adekvatno odgajati,a bome kad naprave gluposti kažanjavati.Počnimo od roditelja,učitelja,socijalnih radnika ,policije i drugi.Svi mi trebamo svojoj djeci pružiti maxsimum ali red,rad disciplina se treba poštovati bez toga dobivamo ovo što danas imamo.