Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sveti Deseti' u Benkovcu

Dječaka zatekli na sajmu u Benkovcu, njegov komentar oduševio: 'Ovo je ki raj na zemlji!'

Benkovački sajam održava se svakog desetog u mjesecu
Sime Zelic/PIXSELL
12.05.2023.
u 11:19

Na stočnom sajmu u Benkovcu se možete zabaviti, najesti i zabaviti, objasnio je mladić u veselom videu.

Svakog 10-og u mjesecu tijekom ljeta održava se stočni sajam u Benkovcu. Tradicija seže i do stotinu godina unazad, a posjećuju ga stanovnici cijele Dalmacije i slavonski poljoprivrednici, trgovci, obrtnici i svi oni koji su zainteresirani za bilo što vezano uz poljoprivredu.

Među znatiželjnicima se našao i mladić koji je nasmijao čitav internet svojim izljevom ljubavi prema sajmu, te ga od srca naziva 'Svetim Desetim':

"Kakvi disko, ja ovdi lipo dođem, ima pečenog, ima ćevapa, ki raj na zemlji! Ne idem u školu, to vam je, ja bih reka', Sveti Deseti. Ne ide se u školu ni na posao nego se dođe ovdje, ljudi se zabavljaju i druže, bude sve. To je milina!".

Na videu kojeg je objavila Hrvatska radiotelevizija na svom Instagram profilu pišu se pozitivni i šaljivi komentari upućeni nasmijanom mladiću: "Obožavam ga! Njegov entuzijazam je oduševljavajući!", "Baba ga odgojila kako triba", "Presladak je" pišu korisnici. Smiješan video možete pogledati OVDJE.

>> VIDEO Let 3 proslavio prolazak Slovenije u finale Eurovizije

Komentara 3

Avatar arba_arba
arba_arba
19:56 12.05.2023.

Majo, ovo je brat od unogaBraje Batura iz Pridrage

Avatar babinjak1984
babinjak1984
13:27 12.05.2023.

Vijest dana!

Avatar Cro_Puppy
Cro_Puppy
12:03 12.05.2023.

Predivno kršćansko mjesto. Još treba vratiti sve iseljene i taj kraj će procvjetati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije