Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK

Dječaka zarobljenog u spavaćoj sobi spašavali vatrogasci

djecak u sobi (1)
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
20.05.2010.
u 21:22

Dijete je spavalo u krevetiću, probudilo se i počelo plakati, a kada je majka krenula do njega nije mogla ući u sobu. Krevetić u kojem je mališan spavao pao je na vrata i onemogućio ulaz u sobu.

OSIJEK - Neobičnu intervenciju imali su osječki vatrogasci u srijedu popodne. Nazvala ih je, naime, uplašena majka i kazala kako ne može doći do jednogodišnjeg sina koji je ostao zarobljen u spavaćoj sobi.

Prema priči vatrogasaca dijete je spavalo u krevetiću, probudilo se i počelo plakati, a kada je majka krenula do njega nije mogla ući u sobu. Krevetić u kojem je mališan spavao pao je na vrata i onemogućio ulaz u sobu. Majka je odmah pozvala vatrogasce koji su razbili prozor na balkonu zgrade u Divaltovoj ulici i oslobodili dječaka. On je uplakan sjedio na podu kraj krevetića.

- Dječak je bio samo uplašen i plakao je. Kada smo ga dali majci brzo se smirio - pričaju vatrogasci kojima je ovo bila jedna od rijetkih intervencija.

Komentara 1

TA
tania
23:31 20.05.2010.

ne daj bože većeg zla. Sve se dobro završilo. Majke ljubite i štitite svoju djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije