Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije primijetio

Dječak (12) ušao u vlak jer je želio u centar, a onda je uslijedio šok

Foto: Sven Hoppe/DPA/Pixsell
19.02.2018.
u 14:30

Dječaka je primijetio kondukter koji je potom nazvao policiju.

Dvanaestogodišnji dječak, koji je iz predgrađa Berlina htio doći do središta grada, putovao je više stotina kilometara u suprotnom smjeru jer je uskočio u pogrešan vlak

Umjesto u gradski, dječak je ušao u jedan od superbrzih njemačkih vlakova, objavila je policija. Primijetio ga je kondukter koji je potom nazvao policiju.

Dječaka su policajci pokupili na željezničkoj postaji u Wolfsburgu, oko 200 kilometara od njemačke prijestolnice i idućim ga vlakom poslali u berlinsko predgrađe Spandau, ovoga puta pod nadzorom konduktera.

Pogledajte i galeriju: Kamo je autobus pun duhova otišao sa zagrebačkog kolodvora?

 
1/17

Komentara 8

DU
Deleted user
15:00 19.02.2018.

Jesenti milu bigulicu, zar je uslijedio samo šok? A što je s nevjericom? Zar nije postalo pravilom da se uz riječ "šok" obvezatnjo dodaje i riječ "nevjerica" kako bi vijest bila dramatična. Dakle, klinac je ostao u šoku i nevjericii kad je shvatio da je ušao u pogrješan vlak.Tako bi izvijestio svaki domaći novinai koji drži do sebe.

SO
sokodnaranče
18:19 19.02.2018.

Opet VL piše o njemačkoj i „superbrzim“ vlakovima tamo.. propaganda koja reklamira selidbu u „obećanu zemlju“

Avatar puky
puky
18:17 19.02.2018.

Ako je Sirijac onda nema 12 nego bar 21 godinu i sigurno se nije zabunio. Možda samo bombe zaboravio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije