Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dječak ubio majku i očuha jer nije želio izbaciti smeće iz kuće

dječak
27.01.2010.
u 07:59

Johnovi roditelji Joanne i Tracy Rinebarger pronađeni su mrtvi u svojoj kući u blizini Monte Viste u Coloradu u listopadu prošle godine. Četrnaestogodišnjak je uhićen već sutradan, a sudit će mu se kao odrasloj osobi.

John Caudle, 14-godišnji dječak, ubio je svoju majku i očuha kako ne bi morao obavljati kućanske poslove, izvijestili su američki mediji.

Johnova majka Joanne Rinebarger i njezin suprug Tracy Rinebarger pronađeni su mrtvi u njihovoj kući u blizini Monte Viste u Coloradu u listopadu prošle godine.

Četrnaestogodišnjak je uhićen već sutradan 210 kilometara udaljen od doma dok je vozio kamion svojih roditelja. Johnu Caudleu sudit će se kao odrasloj osobi.

Ključne riječi

Komentara 3

OR
orisis
10:33 27.01.2010.

Dechko nije prihvatio ochuha za autoritativnu figuru i mrzio svoju majku zbog uvodjenja toga stranca u kuchu ....

Očoćinskipe
11:22 27.01.2010.

američki način života...

AG
Agramer198
16:42 27.01.2010.

i sada će ga za 6-7 godina pustiti van nakon što su s njime razgovarali i ukazali mu da je to što je napravio bilo zločesto. Ma zloćko jedan!... prebiti ga i poslat da tuca kamenje ili ore polje zaa godine-dvije,najbolja terapija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije