Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenuli spaliti Krnju

Dječak slomio ruku dok su Krnju vodili na spaljivanje

maškare
Goran Kovačić/PIXSELL
17.02.2010.
u 17:35

Krnjo, visok više od dva metra, zapeo je o telefonske žice, zaljuljao se i zajedno s dječakom pao iz prikolice. Dječaku su ozljede sanirane u Ortopedskoj bolnici u Biogradu.

ZADAR - Maškarana zabava u nedjeljno poslijepodne u Turnju pokraj Biograda umalo je završila tragično jer je nakon pada Krnje s prikolice ozlijeđen 13-godišnji dječak.

Kako doznajemo od mještana Turnja, nekolicina mladića sjedila je u prikolici s Krnjom kojeg su vodili na spaljivanje. No u jednom trenutku, Krnjo, visok više od dva metra, zapeo je o telefonske žice te se zaljuljao i srušio. Kako je u prikolici do njega sjedio i 13-godišnji dječak, i on je zajedno s Krnjom pao na pod. 

Dječaka su prijatelji odmah odveli u Ortopedsku bolnicu u Biogradu gdje je utvrđeno da je slomio podlakticu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:33 17.02.2010.

Sramota da VL nema ni jedne jedine o Riječkom Karnevalu!? 8000 maškara, 47 alegorijskih kola... A kad u nekom selu u Dalmaciji prdne tovar pišu se sage... Fuj & pljuc! FORZA FIUME!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije