Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJKA ZAVRŠILA U ZATVORU

Mislio da je igračka: Dječak uzeo pištolj i upucao se, umro je u bolnici

Ilustracija
Foto: Getty Images
04.12.2019.
u 13:25

Tragedija se dogodila u listopadu 2018. godine, a na suđenju je majka priznala krivnju i ispričala kako se njezin sin Lokhi Bloom stalno igrao sa svojim vodenim pištoljem te iz njega pio vodu

Melissa Michelle Adamson (33) iz Colorado Springsa osuđena je na 24 godine zatvora nakon što se njezin dvogodišnji sin upucao pištoljem za koji je mislio da je igračka.

Tragedija se dogodila u listopadu 2018. godine, a na suđenju je majka priznala krivnju i ispričala kako se njezin sin Lokhi Bloom stalno igrao sa svojim vodenim pištoljem te iz njega pio vodu, prenosi Daily Mail.

- Ovo je jedan od najtežih slučajeva koje sam do sada vidjela- kazala je sutkinja  Linda Billings-Vela koja je majku ovisnu o metamfetaminima osudila na 12 godina zbog zlostavljanja djeteta te dvije šestogodišnje kazne poticanja delinkventnog ponašanja kod maloljetnika. Adamson će izdržavati kazne uzastopno.

Policija je izvijestila kako je u trenutku njihova dolaska majka držala dijete u naručju, ali unatoč svim naporima maleni je umro u bolnici.

Adamson je priznala kako se liječi od ovisnosti o metamfetaminima te da je napunila pištolj jer je od dilera primala prijeteće poruke. Međutim, policija je pronašla igle i pribor za drogiranje  na dohvat ruke njezinog sina.

Ključne riječi

Komentara 2

SJ
Samo ja
15:51 04.12.2019.

Strasno,mislim da ipak nije trrbala dobiti toliko,jer desila se tragedija i greska... Dovoljna je kazna što se desilo.

ZO
Zooltan
13:58 04.12.2019.

kod nas bi se izvukla na Ličko rukovanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije