Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Bez emocija priznao zločin: Zbog ljubavnice ubio trudnu suprugu i dvije kćeri

U samoj kući nije bilo tragova nasilja, a ženin automobil bio je u garaži. Chris je čak dao izjavu za lokalnu televiziju u kojoj moli da mu pomognu u potrazi za njegovim najmilijima.
02. prosinca 2019. u 10:02 8 komentara 12125 prikaza
Foto: YouTube screenshot/CBS news

Nakon što je ubio trudnu suprugu i dvoje djece, Chris Watts iz Colorada osuđen je na pet doživotnih kazni, a roditeljima ubijene žene dužan je platiti 6 milijuna dolara odštete. Bez ikakve emocije na licu, Watts je priznao zašto je počinio ovaj gnjusan zločin, a javnost je samo zanijemila.

Obiteljska kuća bračnog para osumnjičenog za nestanak Zorice Fadljević NESTANAK ZORICE FADLJEVIĆ Tri sata pretresali dom osumnjičenog para: Policija odnijela nož na vještačenje

Krajem studenoga prošle godine Shanann (34) se vratila kući s poslovnog puta, gdje su je, kao i inače, dočekali suprug i njihove dvije kćeri Bella (4) i Celleste (3). Samo nekoliko sati nakon toga kolegica je nekoliko puta zvala Shanann koja se nije javljala na telefon. Zabrinuta kolegica otišla je do kuće obitelji Watts, a kako nitko nije otvarao vrata, pozvala je policiju, prenosi Daily Mail. Dok su pretraživali kuću, naišli su na Chrisa koji se trudio izgledati uzrujano zbog nestanka obitelji.

U samoj kući nije bilo tragova nasilja, a ženin automobil bio je u garaži. Chris je čak dao izjavu za lokalnu televiziju u kojoj moli da mu pomognu u potrazi za njegovim najmilijima. 

Međutim, za samo dva dana Chris je uhićen i osumnjičen za ubojstvo. Policiji je prvo kazao kako je supruga ubila kćeri, što je u njemu izazvalo toliki bijes da on ubije nju. Međutim, poligraf je pokazao da laže, a nakon toga uslijedilo je priznanje. Beživotna tijela bacio je u napušteno skladište nedaleko od kuće u kojoj su živjeli, a nakon toga uslijedili su mučni detalji ovog čina.

Policija u Slavonskom brodu/ilustracija STRAVA U S. BRODU Žena i muškarac osumnjičeni da su autom odvezli ženu (47) i ubili je

Pokrivačem je ugušio suprugu, a nakon nje i kćeri. Posljednje riječi najmlađe bile su: "Nemoj tata", no nije se zaustavio. Sve je učinio zbog ljubavnice, kolegice s posla, u koju je bio jako zaljubljen. Iako je tražio razvod od supruge, ona je to odbijala pa je Chris sam pronašao rješenje za ovaj problem.

Krivnju je priznao 6. studenoga 2018. godine, a samo dva tjedna kasnije osuđen je na pet doživotnih kazni zatvora. Ljubavnica ga nikada nije posjetila u zatvoru. 

Božićna zabava
SAVRŠEN BOŽIĆNI PARTY ZAČINJEN KREATIVNIM JELIMA
Božićna zabava za pamćenje ili noćna mora? Organizacija božićnog partija ne mora predstavljati dodatni stres
 • sargu123:

  Hraniti će ga do kraja života? A struje sigurno imaju.

 • Avatar Čudomix
  Čudomix:

  Monstrum. Sada će on biti ljubavnica ekipi u zavoru. Trebalo bi mu priuštiti tretman iz Guantamana.

 • Toni66:

  Ljubavnica ga nikada nije posjetila u zatvoru. Od straha da i nju neko ne sredi jer mnogi nju drže za krivu jer znamo kao je narod glup uglavnom kao i ovaj ubojica !!!